MONO BLOGGEN

MONO BLOG

 

Vi lægger nu blogposts på vores nye hjemmeside Mono.site. Der kan du finde inspiration, værktøjer, best practices og tips til at forbedre og promovere din forretning online.

Ny webmail

14.08.2019

EN NY OG FORBEDRET WEBMAIL


Den 5. september vil webmailen som du er vant til få et nyt og mere brugervenligt udseende. Derfor har vi lavet et blogindlæg, der tager dig igennem, hvad du skal være opmærksom på. Du kan også finde en mere udførlig guide, hvori opdateringen står beskrevet ned i detaljer, så du kan forberede dig på forandringerne, der snart kommer.

› Læs mere

19.06.2019

Optimér billederne på din hjemmeside


Billeder fylder ca 21% af en hjemmeside og ofte meget mere, så de kan have en stor indflydelse på, hvor hurtigt din hjemmeside indlæser for besøgende. Hvis du er en af dem, der bare indsætter et billede på din hjemmeside uden at tænke så meget over størrelse og filformat, er det måske en meget god idé at læse vores nyeste blogindlæg, hvor du kan få tips til, hvordan du optimerer dine billeder bedst. Når du optimerer dine billeder, vil din hjemmeside indlæses hurtigere og den vil også blive højere rangeret i søgeresultaterne hos søgemaskiner.

› Læs mere

03.05.2019

SÅDAN LAVER DU EFFEKTIVE CALL-TO-ACTIONS


En call-to-action fortæller kort sagt dine besøgende, hvad de skal gøre. Det kan fx være, at du vil have dem til at læse en specifik tekst på din hjemmeside, eller at du vil have dem til at købe et bestemt produkt. Det handler derfor om med call-to-actions at kende brugerne af din hjemmeside, og tænke over hvordan du mest effektivt får dem til at udføre den handling, du vil have dem til. Hvis du er lidt i tvivl om det, og gerne vil vide mere, så læs dette blogindlæg, hvor vi giver dig nogle tips.

› Læs mere

12.02.2019

FÅ DINE BUDSKABER IGENNEM MED DATAVISUALISERING


Vidste du, at vi i gennemsnit kun læser 20% af teksten på en hjemmeside? Det er derfor oplagt at søge nye muligheder for at få dine budskaber igennem til besøgende, og her kommer datavisualisering ind i billedet. Datavisualisering er et kraftfuldt værktøj, der kan gøre information mere spiselig og lige til at forstå. Men hvordan bærer man sig lige ad med de her visualiseringer? Og hvilke værktøjer kan man bruge? Det kan du læse mere om i dette blogindlæg.

› Læs mere

07.01.2019

nyeste tendenser inden for webdesign


Det er ikke altid lige nemt at holde sig opdateret på de seneste tendenser inden for webdesign, da der hele tiden kommer nye ting til. Vi har dog i dette blogindlæg forsøgt at give dig et overblik over de designtendenser, som har gjort det største indtryk på os i 2018 samt hvilke designtendenser i 2019, vi mener du bør holde øje med.

› Læs mere

04.12.2018

Lever din webshop op til de nye EU-krav om geoblocking?


Den 3. december trådte nye regler i kraft om geoblocking for webshopejere i EU. I dette blogindlæg forklarer vi, hvad geoblocking handler om, hvilke nye krav EU stiller, og hvordan du kan sikre dig, at du opfylder kravene i din Mono-shop.

› Læs mere

18.04.2018

Undgå disse fejl på din hjemmeside


Vi har i tidligere blogindlæg kommet med forslag til, hvordan du kan optimere brugervenligheden på din hjemmeside og sørge for en bedre brugeroplevelse for dine besøgende. Men hvad med de ting som du måske ikke er klar over, at du gør forkert? Læs med her for at sikre dig, at du ikke begår disse velkendte fejl inden for hjemmesidedesign.

› Læs mere

24.01.2018

Gør din hjemmeside mere sikker med SSL


Det er nu muligt at øge sikkerheden yderligere på din hjemmeside ved Mono.net med et SSL-certifikat, hvilket vi stærkt anbefaler. Du kan læse meget mere om SSL, hvordan du bestiller SSL, og hvorfor det er så vigtigt, i dette blogindlæg.

› Læs mere

15.05.2017

Optimer brugervenligheden


Har du tænkt over, hvordan du med farvevalg, billeder og tekst kan give de besøgende på din hjemmeside en god oplevelse? I dette blogindlæg giver vi dig gode tips til, hvilke elementer du med fordel kan gøre brug af på din hjemmeside, hvis du vil optimere sidens brugervenlighed.

› Læs mere

23.03.2017

Designtendenser i 2017


Det nye år bringer mange nye tendenser med sig inden for webdesign. Dem har vi taget et kig på i dette blogindlæg, hvor du forhåbentlig kan få en masse inspiration til hvordan du kan opdatere din egen hjemmesides design og give den et friskt pust.

› Læs mere

25.01.2017

ÆNDRINGER I KORT-MODULET


Har du lagt mærke til nogle ændringer ved kortet på din hjemmeside? Bare rolig, der er ingen grund til bekymring! Vi har blot opdateret kort-modulet, så du nu kan vælge imellem vores egne Mono Maps og Google Maps. Læs meget mere om hvordan du gør i dette blogindlæg. 

› Læs mere

23.05.2016

NYHED! MONO EKSPERTER LAVER PROFESSIONELLE HJEMMESIDER TIL DIG


Savner du professionel hjælp til at få opbygget og designet din hjemmeside? Så er der gode nyheder! I dag lancerer Mono nemlig en ny Ekspert Portal, hvor du kan finde informationer om professionelle webdesignere, som har solid erfaring med at bruge mono.net til at opbygge og designe fantastiske hjemmesider.

Med Mono Eksperterne er du sikker på at kunne få lavet en flot professionel hjemmeside til din virksomhed, som du nemt selv kan vedligeholde, uden at du selv skal ofre tid og kræfter på opbygning og design.

› Læs mere

13.05.2016

FÅ STYR PÅ DIT REGNSKAB OG FÅ STYR PÅ DIN VIRKSOMHED


Hvis du har en større eller mindre virksomhed, er det helt essentielt for din forretning, at der er styr på regnskabet. I dette blogindlæg har vi besøg af gæsteblogger Billy Regnskabsprogram, som er eksperter på området inden for online regnskabsføring. Billy har været så venlige at dele ud af deres guldkorn, så du kan få hjælp til at finde nogle online redskaber, der kan give dig bedre styr på din virksomheds økonomi.

› Læs mere

29.02.2016

DANSKERNES ONLINE VANER 2015


Vidste du, at de 13-29 årige dansker i gennemsnit bruger 6-7 timer foran en skærm dagligt? Eller at 40% af danskerne bruger 3 forskellige skærme til at gå på nettet med (typisk computer, tablet og mobil)? Generelt bruger vi internettet mere og mere i vores hverdag med forskellige devices, og det har betydning for vores købsadfærd, og hvordan vi går på nettet generelt. I denne artikel ser vi på hvilke konsekvenser, udviklingen har for dig og din hjemmeside.

› Læs mere

01.02.2016

CHAT PÅ HJEMMESIDEN STYRKER SALGET


Mono Bloggen har fået besøg! I dette blogindlæg fortæller grundlæggeren af Cybersmile, Andreas Rafn nemlig om, hvordan du med en live chat-løsning på din hjemmeside kan skabe personlig kontakt til dine besøgende, øge kundetilfredsheden og styrke salget igennem din hjemmeside. “Det handler om den rigtige besked - på det rigtige tidspunkt”. 

› Læs mere

14.01.2016

GRATIS BILLEDER, IKONER OG GRAFIKKER TIL HJEMMESIDEN


Mangler du nye flotte billeder eller den helt rigtige grafik til din hjemmeside? Som udgangspunkt bør du altid benytte dine egne billeder for at undgå copyright-bøder og sikre et unikt udtryk på din hjemmeside, men er ressourcerne ikke til det, så er der heldigvis hjælp at hente!

I dette blogindlæg guider vi dig til de bedste og sikreste udbydere af gratis billeder og grafikker på internettet, som du kvit og frit kan benytte til at skabe dit personlige udtryk på nettet.

› Læs mere

19.11.2015

FORBERED DIN WEBSHOP TIL JULESALGET


Er din webshop klar til juletravlheden? Er dit lager fyldt op? Er der julestemning i produktdatabasen? For at fremme salget online får du her et par juletips til din webshop, så du kan udnytte de muligheder, som din Mono webshop giver dig op til jul! 

› Læs mere

10.11.2015

Vigtigheden af anmeldelser af virksomheden online


Vidste du, at online anmeldelser af din virksomhed kan være med til at øge dit salg? Hver tredje dansker læser nemlig brugeranmeldelser af produkter før de køber - og online anmeldelser af din virksomhed kan derfor være afgørende for at tiltrække nye kunder.

I dette blogindlæg får du 5 hurtige tips til håndteringen af både postive og negative anmeldelser. Derudover gennemgår vi mulighederne for anmeldelser på Facebook, Google Maps, Trustpilot og Tripadvisor.

› Læs mere

23.10.2015

8 TIPS - FORBERED DIN HJEMMESIDE TIL JUL, PÅSKE OG ANDRE HØJTIDER


Julehandlen nærmer sig, er du klar? Du bør nemlig allerede nu forberede din hjemmeside og andre online kanaler til julesalget med konkurrencer, kampagner, god stemning og gode tilbud, hvis du vil komme dine konkurrenter i forkøbet! Højtider er generelt en god mulighed for at øge kendskab til dine produkter og skabe engagement blandt eksisterende såvel som potentielle kunder, og der er masser af måder at gøre det på.

I dette blogindlæg hjælper vi dig godt på vej med 8 tips til at forberede din hjemmeside og online markedsføring på salget i ferier og højtider.

› Læs mere

28.09.2015

NYHED: SEO STARTPAKKE + GRATIS KURSUS OM KEYWORDANALYSEN


Vi har i september gennemført en brugerundersøgelse, hvor hele 36,5% af mono.net brugerne siger, at de ønsker en SEO Startpakke fra Mono, og 25% vil generelt gerne vide mere om SEO. På baggrund af denne store interesse har vi besluttet at stille vores SEO eksperter til rådighed for dig og din hjemmeside med 2 nye tiltag. 

Vi har lanceret en SEO-startpakke, hvor du kan få vores eksperter til at optimere 5-10 af din hjemmesides vigtigste sider til Google - enten med selvvalgte søgeord (keywords) eller de søgeord, vores eksperter anbefaler. Læs mere om SEO-startpakken her.

Som supplement til SEO-pakken afholder vi et webinar den 21. oktober kl. 10:00, hvor vi giver dig inspiration og konkrete værktøjer til at finde de helt rigtige søgeord, som kan gøre det let for dine kunder at finde dig på Google. Webinaret anbefales både til dig som selv håndterer din hjemmesides SEO, og dig som vil bruge SEO-startpakken, men selv vil vælge dine keywords.

› Læs mere om Webinaret

23.09.2015

STYRK DIN VIRKSOMHED ONLINE MED LINKEDIN


Vil du gerne styrke din professionelle profil online og udbrede kendskabet til din virksomhed? Så er LinkedIn en oplagt mulighed! Med dette blogindlæg hjælper vi dig godt igang og giver gode tips til brugen af LinkedIn's virksomhedssider, fremvisningssider, SEO, integration med hjemmesiden og meget mere. 

› Læs mere

08.09.2015

LAV DIN EGEN HJEMMESIDE - 10 START TIPS


Hvis du skal i gang med at lave din første hjemmeside, er der sikkert mange tanker der flyver igennem dit hovede. Hvilket design skal du vælge? Hvordan bliver hjemmesiden brugervenlig? Vi har derfor givet 10 gode råd til at komme godt i gang med at lave din egen hjemmeside, samt en række gode tips til, hvordan du gør i dette blogindlæg.

› Læs mere

31.08.2015

SEO-JUNGLEN: VI GUIDER DIG IGENNEM DOMÆNE, URL, URI OG 301 REDIRECT


Vil du gerne øge din trafik fra Google, men synes du at SEO er lidt af en jungle, som er nem at fare vild i? Bare rolig, du er ikke alene! Der er mange faktorer, som påvirker din hjemmesides SEO, og det tager tid at lære det hele. I dette blogindlæg sætter vi fokus på vigtigheden af et stærkt domæne, relevante URI'er (sideadresser), og vigtigheden af 301 redirects.

› Læs mere

20.08.2015

8 fordele ved at have en hjemmeside for din virksomhed


I dette blogindlæg ser vi nærmere på, hvorfor det er så utrolig vigtigt for især små og nyoptartede virksomheder at have en hjemmeside. Vi giver dig 8 gode grunde til at komme i gang med hjemmesiden (eller opdatere den eksisterende hjemmeside), blandt andet forbrugernes stigende internetforbrug, behovet for troværdighed online og meget mere.

› Læs mere

14.08.2015

TIPS FRA FOTOGRAFEN: OPTIMÉR BILLEDER TIL HJEMMESIDEN


Så er der gode nyheder til dig, som synes at billedredigering og billedoptimering til hjemmesiden er lidt af en jungle. Fotografen Martin Thaulow fra Good people er nemlig gæsteblogger på Mono Bloggen i denne uge, hvor han giver dig en række gode råd til, hvordan du kan optimere billeder og fotos til dit website. Han kommer blandt andet ind på, hvordan du kan optimere billedstørrelserne, så du undgår at hjemmesiden loader langsomt.

› Læs mere

07.07.2015

16 E-MAIL MARKETING TIPS


Bruger du nyhedsbreve og mailkampagner til at kommunikere med dine kunder? Og vil du gerne forbedrer din e-mail performance, så dine udsendelser bliver mere effektive? Så læs med i dette blogindlæg, hvor du får 16 gode råd til, hvordan du overholder både de skrevne og uskrevne regler der kan give dig succes med e-mail marketing.

› Læs mere

01.07.2015

NYHEDER I MONO.NET - SOMMER 2015


Sommeren er endelig over os, og her i Mono kigger vi tilbage på et spændende 2015, spækket med nye funktioner og opdateringer. Hvis du har haft svært ved at følge med i alle de større og mindre ændringer vi har foretaget løbende, så kan du i dette blogindlæg få et godt overblik over alle de nye funktioner der er kommet til mono.net.

› Læs mere

24.06.2015

Se webinaret: Sådan laver du en hjemmeside med mono.net


Er du ny bruger af mono.net, og vil du gerne have vores råd til, hvordan du kommer bedst fra start med din nye hjemmeside? Så er vores seneste webinar helt sikkert noget for dig! Her viser vi nemlig, hvordan du skridt for skridt kan opbygge en hjemmeside i mono.net på bare 30 min. Samtidig kan du lære de basale funktioner i mono.net som du måske endnu ikke kender, men som kan spare dig for en masse tid. 

› Læs mere

17.06.2015

TJEKLISTEN: 20 ting du skal gøre før du publicerer din hjemmeside


Er du klar til at lancere din hjemmeside med dit domæne og invitere dine kunder på visit for første gang? Eller mangler du en tjekliste for hver gang du publicerer din hjemmeside, så du er sikker på at du har fået det hele med? I dette blogindlæg finder du 20 forskellige tips til, hvad du bør have styr på inden du lancerer eller publicerer din hjemmeside.

› Læs mere

05.06.2015

SÅDAN AKTIVERER DU GOOGLE ANALYTICS PÅ DIN HJEMMESIDE


Med en Google Analytics konto kan du få gratis adgang til avancerede analyseværktøjer, som kan hjælpe dig til at forstå din hjemmesides performance fra alle ender og kanter. I denne guide kan du nemt og hurtigt lære, hvordan du opretter en Google Analytics konto og kobler den til din mono.net hjemmeside.

› Læs mere

27.05.2015

9 TIPS TIL AT ØGE HJEMMESIDETRAFIKKEN MED SOCIALE MEDIER


Sociale medier er for mange hjemmesideejere en overset kilde til at forbedre hjemmesidens SEO. I dette blogindlæg får du forklaringen på hvad der har gjort sociale medier til et ranking-kriterie for Google, og masser af gode tips til hvordan du kommer i gang med at drive trafik til din hjemmeside igennem sociale medier.

› Læs mere

13.05.2015

SÅDAN LAVER DU EN BLOG MED MONO


Vi bliver ofte kontaktet af Mono-brugere, som gerne vil vide, hvordan vi har lavet vores blog. Tak for alle jeres henvendelser! Derfor har vi nu sammensat en guide til dig, som gerne vil lave en blog på din Mono hjemmeside. Der er mange måder du kan lave en blog på, da det i sidste ende kommer an på hvilke moduler du bruger, og hvordan du kombinerer dem. Derfor kan du lave din blog helt unik.

Her får du en komplet gennemgang af Mono Bloggen samt en masse gode tips, som vi håber kan inspirere dig til at komme i gang med at lave din egen blog!

› Læs mere

04.05.2015

NYHED! BEKRÆFTELSESSIDE TIL FORMULARER


Så er der kommet en ny funktion til dig, som bruger formularer på din hjemmeside. Du har nu mulighed for at lede dine besøgende til en specifik bekræftelsesside, når en formular er udfyldt og indsendt. Det giver dig en unik mulighed for at motivere dine besøgende til at engagere sig yderligere i din virksomhed og brand igennem målrettet kommunikation. I dette blogindlæg får du tips og inspiration til, hvilke muligheder en bekræftelsesside skaber.

› Læs mere

28.04.2015

GOOGLES MOBILEGEDDON: HVAD DET BETYDER FOR DIN HJEMMESIDE


De seneste uger har #Mobilegeddon bredt sig med lynets hast på sociale medier. Det er sket i kølvandet på Google's seneste algoritmeændring, som gør din hjemmesides mobilvenlighed til et rankingkriterie for mobile søgeresultater. Ordet "Mobilegeddon" antyder, at dommedag er på vej for ikke-mobile hjemmesider, men er det virkelig så slemt? I denne artikel dykker vi ned i betydningen af Google's krav om mobilvenlighed for din hjemmesides placering i søgeresultaterne og diskuterer alvoren af ændringen.

› Læs mere

10.04.2015

Sådan kommer du i gang med din webshop


Med en webshop bliver din lokale virksomhed global og det åbner op for en lang række nye markedsføringsmuligheder og øger potentialet for at vækste din forretning. I dette blogpost får du en introduktion til, hvordan du kommer bedst fra start med Mono's webshop. Du vil blandt andet blive introduceret til hvordan du opsætter dine shopsider, opretter dine produkter, opsætter betalingspartner, modtager betaling, får en mobil-webshop og meget mere.

› Læs mere

01.04.2015

Case: STV.MONO.NET HAR FÅET EN RESPONSIVE MAKEOVER


Vores designere har optimeret hjemmesiden Søværnets Tamburkorps Venner til responsive design og samtidig givet hjemmesiden en ordentlig makeover. I dette blogpost fremhæver vi nogle af de største ændringer vi har lavet til hjemmesidens design og viser dig før-og-efter billeder, så du kan se effekten af ændringerne. Samtidig får du masser af gode tips til, hvordan du selv kan optimere din hjemmesides design og blive klar til Google's algoritmeændring den 21. april.

12.03.2015

VIGTIGT! Google kræver responsive design fra 21. april 2015


Google har meldt ud, at der fra 21. april 2015 kommer drastiske ændringer i deres algoritme for mobile enheder. Det betyder, at hjemmesider som ikke er optimeret til mobil med fx responsive design vil lande i bunden af søgeresultaterne, når man søger fra en mobil eller tablet. Det er derfor ved at være tid til at konvertere din hjemmeside til responsive design, hvis du ikke allerede har gjort det!

04.03.2015

17 nye domæner til din hjemmeside og email


Siden 1985 har der kun været 22 mulige generiske endelser til dit domænenavn, hvilket har begrænset mulighederne for at finde et godt navn til din hjemmeside. Nu er der blevet frigivet flere hundrede forskellige nye domæneendelser, og mono hoster nu 17 af slagsen, blandt andet .SUPPORT, .PHOTOGRAPHY og .TODAY. Det giver dig gode muligheder for at finde dit drømmedomæne og påvirke din placering på Google.

Læs mere om hvad de nye typer af domæner kan gøre for din hjemmeside og få en rabatkode, der giver dig 25% besparelse på de 17 nye domæner i resten af marts.

17.02.2015

10 gode grunde til at vælge en website builder


Når man som virksomhed skal vælge en hjemmesideudbyder, er der ofte mange spørgsmål, som trænger sig på. En af de vigtigste beslutninger at træffe er, om hjemmesiden er noget virksomheden selv skal kunne udvikle og administrere, eller om man skal betale sig fra at få andre til at gøre det for sig. Er du i tvivl om hvad der bedst kan betale sig for dig? Så læs med i dette blogindlæg, hvor vi begraver 10 myter om brugen af website builders (hjemmesideværktøjer) med mono.net.

28.01.2015

10 tips: Sådan øger du din hjemmesides troværdighed


En af de primære årsager til at have en hjemmeside er ikke kun at at udbrede kendskabet til sin forretning, men også at få den til at vokse igennem leadgenerering og direkte salg. En af de vigtigste faktorer på hjemmesiden, som kan påvirke salget, er hjemmesidens troværdighed. Derfor kan du i dette blogindlæg få gode tips til, hvordan du nemt kan styrke hjemmesidens troværdighed med simple tiltag og derigennem øge muligheden for at få flere kunder i butikken. 

14.01.2015

7 tendenser i webdesign du kan forvente at se i 2015


Hvilke tendenser kommer til at dominere hjemmesidedesign i 2015? Det kan være svært at spå præcis hvad fremtiden bringer, men der er allerede nu nogle tydelige trends, som vi kan forudsige bliver populære, fx ghost buttons, store spændende typografier og parallax scrolling.

09.12.2014

Gør virksomheden mere social i 2015


Har du lagt planer for din virksomheds sociale aktiviteter i 2015? I dette blogindlæg kan du få gode råd og ideer til, hvordan du bedst muligt udnytter de ressourcer, du har til rådighed. Uanset om du er nybegynder eller godt garvet på sociale medier, er der uden tvivl nogle enkle tiltag, der kan hjælpe dig med at strukturere dine ressourcer bedre og nå dine mål. Vi går også i dybden med, hvordan du kan optimere dine indlæg på Facebook, Twitter, Google+ og Instagram.

› Læs mere

25.11.2014

Kom i gang med Facebook-konkurrencer


Julen nærmer sig og det betyder at vi igen snart vil se mange konkurrencer på Facebook fra virksomheder, som gerne vil sprede juleglæde med nogle gode tilbud og præmier. Har du planer om at afholde din egen Facebook-konkurrence? Så er der en del regler, du skal overholde, hvis du vil undgå at få lukket din konkurrence eller Facebookside ned!

Vi giver dig her et overblik over de gældende regler for Facebook-konkurrencer samt inspiration til hvilken konkurrence, du selv kan afholde. Eksempelvis giver vi tips til hvordan du kan lave en julekalender på din hjemmeside med mono.

› Læs mere

30.10.2014

Styrk salget med professionelle landingssider


I dette blogindlæg kan du få en masse gode tips til, hvordan du nemt kan opbygge professionelle landingssider med mono, som kan hjælpe dig med at styrke dit salg online. 

Vi lægger vægt på, hvordan du kan bruge bestemte moduler og funktioner i mono, som er specielt designet til at fremme en aktiv handling fra hjemmesidens besøgende, så du kan konvertere dem til kunder. Du får også gode eksempler på professionelle landingssider, som er lavet i mono.

› Læs mere

22.09.2014

Nye funktioner i mono


Der er fart over feltet i mono's udviklingsafdeling! Der er nemlig kommet mange nye funktioner i monoværktøjet, som både kan hjælpe dig med at forbedre dit design, hjemmesidestruktur, webshop og trafik til dine sociale kanaler. Vi giver dig et overblik over alle de nye funktioner og hvad de kan gøre for din hjemmeside.

› Læs mere

 

25.08.2014

Ekspertens råd til video på hjemmesiden


Video er efterhånden er blevet et vigtigt element på moderne hjemmesider. Vi har derfor bedt videomarketingekspert Martin Thaulow fra Good people om at give indblik i sit daglige arbejde med videomarketing, samt give professionelle råd til, hvordan du bedst bruger video på din hjemmeside.

› Læs mere

18.08.2014

Lær at bruge video på din hjemmeside


Der er mange gode grunde til at bruge videomarkedsføring på din hjemmeside. Det skaber blandt andet troværdighed, engagement og fanger blikket og interessen hos dine besøgende. Dog, hvis du ikke er bekendt med HTML har du måske ikke haft lyst til at prøve kræfter med at indlejre video på din hjemmeside. Heldigvis er det ikke så svært at bruge mono's videomodul, så i dette indlæg får du en trin for trin guide til hvordan du indsætter og redigerer videoer på din hjemmeside.

› Læs mere

05.08.2014

Fuldbreddemodulerne trin for trin


Fuldbreddemodulerne giver dig gode muligheder for gøre din hjemmesidens design unikt og moderne, men de er samtidig lettere komplekse i forhold til mange andre moduler i mono, fordi de indeholder flere funktioner på én gang. Derfor fører vi dig i dette blogpost igennem alle fuldbreddemodulernes funktioner trin for trin, så du kan få helt styr på alle de forskellige muligheder du har for at tilpasse din hjemmeside til fuldbredde design. 

› Læs mere

22.07.2014

Facebook for virksomheder 2014


Har du en fanside på Facebook for din virksomhed? Og har du i så fald oplevet, at det kan være svært at nå ud til dine følgere? Med over 3 millioner danskere på Facebook er dette sociale netværk et oplagt sted at udbrede virksomhedens tilstedeværelse online. Der er dog mange om buddet så konkurrencen er hård, og derfor gælder det om at vide, hvilke knapper man skal skrue på for at nå ud til sine Facebook-følgere. 

I dette blogpost vil du få indblik i, hvordan du kan øge din virksomheds synlighed på Facebook ved at skabe engagement hos dine følgere.

› Læs mere

08.07.2014

Nyhed til webshopejere og brugere af nyhedsbrevet


Så er der gode nyheder til dig, der ejer en webshop eller bruger mono’s nyhedsbrevsfunktion. Nu kan du nemlig administrere dine egne SMTP-indstillinger i mono-værktøjet, så du kan kontrollere udgående mails fra mono. Dermed kan du få fuld kontrol over kommunikationen til og fra dine hjemmesidebesøgende og selv stå som afsender af alt, hvad du udsender igennem mono.

› Læs mere

30.06.2014

Nyt look og nye funktioner til webmail


Bruger du mono’s webmail? Så har du måske allerede opdaget, at webmailen har fået en ordentlig make-over. Og ikke nok med at den har fået nyt look, den har også fået en række nye funktioner og forbedringer, som gør det nemmere for dig at administrere dine mails. Vi giver dig her et overblik over de største forbedringer til mono’s webmail.

› Læs mere

26.06.2014

7 tips til hvordan du optimerer din hjemmeside til mobil


For at kunne give dine besøgende den bedste oplevelse med din hjemmeside så er det vigtigt, at den er optimeret til at blive vist på mobile enheder. I dette blogindlæg præsenterer vi nogle konkrete tips til hvordan du skaber et optimalt mobilsite, uanset om du bruger responsive design, eller om du har en uafhængig mobilversion af din hjemmeside.

› Læs mere

19.06.2014

Fordelene ved en mobil webshop


Den stigende brug af internettet fra især mobile enheder øger behovet for og forventningen til at kunne shoppe online uanset tid og sted. Så hvis du ikke sælger dine produkter online, går du formegentlig glip af en god forretning, for det er sandsynligvis dér potentielle kunder leder efter dig. Læs med og bliv klogere på de fordele, der er forbundet med at have en webshop.

› Læs mere

12.06.2014

NYHED! Webshop til responsive design


mono’s webshop nu er optimeret til responsive design og kan benyttes fra mobile enheder i alle skærmstørrelser. Det betyder, at dine kunder nu kan se og købe dine produkter direkte fra deres mobiler og tablets, så du kan øge trafikken til din webshop og forbedre dit salg. Webshoppen til mobil er tilgængelig for alle monobrugere med en D4 hjemmeside i responsive design.

› Læs mere

22.05.2014

Lær at optimere din SEO i monoværktøjet


I dette indlæg vil vi nu se nærmere på, hvad du konkret kan gøre for at øge chancen for, at din hjemmeside bliver bedre placeret i søgeresultaterne med mono. I monoværktøjet er der nemlig indbyggede SEO-funktioner, som gør det lettere for dig at fortælle søgemaskinerne, hvad din hjemmeside handler om.

› Læs mere

15.05.2014

5 tips til Sociale Medier for virksomheder


For de fleste virksomheder på især B2C markedet er der klare fordele ved at være aktiv på sociale medier. Det er dér kunderne bruger meget af deres tid, så derfor er det en oplagt mulighed for at markedsføre dit brand og dine produkter. 

I dette indlæg sætter vi fokus på, hvordan du kan øge sandsynligheden for både gensalg og nysalg, øget troværdighed og et stærkere image ved at styrke dine sociale aktiviteter.

› Læs mere

30.04.2014

SEO for begyndere


Som hjemmesideejer bør du lære at bruge søgemaskineoptimering (SEO), hvis du stiler efter at blive placeret højt i søgeresultaterne hos Google, Bing og Yahoo. 

Dog er SEO ikke helt lige til at blive ekspert i, da reglerne for god SEO ofre ændrer sig, og konkurrencen om at ligge øverst i søgeresultaterne er meget hård. I dette indlæg får du derfor en introduktion til de grundlæggende regler om SEO samt generelle tips til optimering af din hjemmeside, der kan forbedre din placering i søgeresultaterne.

› Læs mere

24.04.2014

Opskriften på online succes for virksomheder


Det er vigtigt, at din virksomhed er tilstede online, for det er dér, dine kunder befinder sig og forventer også at kunne finde dig. Hvis du ikke investerer lidt energi i at blive synlig på nettet, så vil du med garanti gå glip af en god forretning. Men hvor omfattende er din online tilstedeværelse, og hvad kan du selv gøre for at få succes? Det kigger vi nærmere på i dette blogpost, hvor vi gennemgår de vigtigste huskeregler, som er gældende for alt hvad du gør i virksomhedens navn online.

› Læs mere

10.04.2014

Tips & Tricks til responsive design


Responsive design er det seneste nye store tiltag fra mono, som gør vedligeholdelsen af din hjemmeside meget lettere, fordi du kun behøver at oprette og redigere dit indhold fra ét sted.

Det er dog muligt at differentiere visningen på desktop og mobil selv om du har en responsive hjemmeside, og det kan have sine klare fordele. Hvordan du kan opnå disse fordele kan du læse mere om i dette blogindlæg, hvor vi har samlet en række nyttige tips og tricks til at bruge responsive design professionelt og nemt.

› Læs mere

27.03.2014

Mobile trends 2014


Hvorfor er det så vigtigt, at din hjemmeside er optimeret til mobil? Og hvad er argumenterne for at overgå til responsive designI stedet for en længere teksttung forklaring vil vi her præsentere dig for nogle sjove og interessante mobile trends, som sandsynligvis vil overraske dig og understrege, hvor vigtigt det er, at din hjemmeside er forberedt på den mobile forbruger.

› Læs mere

27.03.2014

Responsive Design er det nye sort


Hvis du gerne vil have succes med at nå ud til dine kunder, så skal din hjemmeside være optimeret til at give dem den bedste oplevelse, uanset om de besøger den fra pc, tablet eller mobil. Derfor bør du vælge responsive design, så din hjemmeside automatisk tilpasser sig alle skærmstørrelser. I dette blogindlæg giver vi dig 7 gode grunde til, hvorfor du bør vælge responsive design til din hjemmeside.

› Læs mere

12.03.2014

Endelig! Er du klar til Responsive Design?


Verden er blevet mobil, og derfor er det med stor glæde, at vi nu kan præsentere Responsive Design til mono.net! I dette blogindlæg vil vi give dig svar på, hvorfor dette er en fantastisk nyhed for dig og vise, hvordan du aktiverer og bruger responsive design på din monohjemmeside.

› Læs mere

14.02.2014

Simple tips til at forbedre din hjemmeside


Uanset hvor erfaren du er med at bruge monoværktøjet, kan der stadig være nogle interessante funktioner, du endnu ikke har brugt, men som let kan forbedre din hjemmeside. I dette blogindlæg kan du få tips og inspiration til, hvordan du kan forbedre din hjemmeside med enkelte justeringer.

› Læs mere

05.02.2014

Designtrends til hjemmesider 2014


mono's dygtige designere arbejder i øjeblikket på at modernisere vores hjemmesidedesign. I den forbindelse vil vi gerne give dig indblik i de største designtrends, som vil dominere 2014, og som du kan bruge som rettesnor, hvis du selv vil være med på moden inden for hjemmesidedesign.

› Læs mere

15.01.2014

Markedsføringstrends 2014


Det er ikke altid nok ”bare” at have lavet en flot og funktionel hjemmeside. For hvis du ikke husker også at optimere og markedsføre den, er der en god chance for, at dine kunder ikke kan finde vej til dig. Derfor giver vi her et overblik over nogle af de største trends inden for markedsføring i 2014 med særligt fokus på, hvordan du kan optimere din hjemmeside.

› Læs mere

09.01.2014

10 mono ‘Ah-ha!’ Funktioner


Erfarne mono brugere kender sikkert til langt de fleste funktioner, der kan gøre det lettere at bygge hjemmesider i mono. Men for at være sikker på, at alle får en bid af kagen, har vi her samlet 10 interessante funktioner, som helt sikkert kan gøre redigeringen af din hjemmeside meget lettere!

› Læs mere

09.01.2014

Et kig på D4 Designs


D4 Design er super moderne og den største forbedring til mono's design, nogensinde! Men hvad er det "nye" og hvordan finder du det bedste D4 design til netop din hjemmeside? I dette blog post går vi i dybden med D4 designs og viser, hvordan du let kan få et helt nyt og friskt look til din hjemmeside.

› Læs mere