BLIV MONO.NET FORHANDLER

Har du en designer i maven og har du lyst til at forhandle hjemmesider?

Hos Mono.net har du mulighed for hurtigt og nemt at lave flotte og professionelle hjemmesider i høj kvalitet til dine kunder, som de nemt selv kan vedligeholde. Med en affiliate-aftale under armen giver vi dig tilmed rabat på dine kunders abonnementer samt en kommission for hver ny betalende kunde, du opretter på mono.net.

På sigt vil du som forhandler kunne ansøge om at blive officiel Mono Ekspert.

SÅDAN GØR DU

FÅ AFFILIATE AFTALE

Klik START HER og ansøg om at få en affilliate aftale. Vi sender dig en kontrakt og dertilhørende betingelser. Når den er underskrevet, får du en unik rabatkode, som udløser både rabat og kommission for hver opgradering, den bliver brugt til.

FORHANDLER GUIDE

Længere nede på siden kan du downloade vores forhandlerguide, som step-by-step viser, hvordan du kommer godt i gang med at designe og sælge hjemmesider via mono.net. Guiden er gratis og forudsætter ingen affiliate-kontrakt.

DESIGN HJEMMESIDER

Opbyg og design dine kunders hjemmeside i mono.net. Forhandlerguiden fortæller dig, hvordan du administrerer dine kunder - og husk at du med en affiliate-aftale har adgang til særlig support.

TJEN 300 KR. OG SPAR 10%

Brug rabatkoden når du opgraderer dine kunder - det giver kunderne en 10% besparelse på årlige abonnementer (på ubestemt tid). Hvert kvartal gør vi dine salg op, og kvitterer med 300kr. pr. nyoprettede kunde.

FORHANDLER FORDELE

Med Mono kan du levere brugervenlige, professionelle og flotte hjemmesider til dine kunder, som de nemt selv kan vedligeholde. Som forhandler får du blandt andet økonomiske fordele, ekstraordinære tilbud og udvidet support.

300 DKK PR. HJEMMESIDE

SPAR 10% AF HJEMMESIDE PRISEN

FORHANDLER NYHEDSBREV

UDVIDET SUPPORT

FORHANDLERGUIDE

Med vores forhandlerguide er du klædt ordenligt på til at oprette, designe og vedligeholde hjemmesider for alle dine kunder. Du bliver guidet i oprettelse, opsætning og administration af de hjemmesider du opbygger, således at du sikre dine kunder den hurtigste og bedste service.

Download forhandlerguiden gratis med det samme og kom godt fra start!

 

FÅ EN RABATAFTALE