FÅ ALT I ÉT

FÅ ALT I ÉT HJEMMESIDE PROGRAM

hjemmeside program, computerskærm, mono.net

Ét hjemmeside program til alt

HJEMMESIDE

Lav en hjemmeside som automatisk er tilpasset visning på PC, tablet og mobilskærme, så du skal bruge minimal tid på vedligeholdelse. Det bliver ikke nemmere!

Læs mere

WEBSHOP

Sælg dine produkter online og øg omsætningen. Ved hjælp af webshoppen kan du sælge dine varer overalt på din hjemmeside og optimere din indtjening.

LÆS MERE

LANDINGSSIDER

Konvertér dine hjemmeside-besøgende til kunder. Opbyg professionelle landingssider med unikke funktioner specielt designet til at øge din konverteringsrate. 

LÆS MERE

DOMÆNER

Få et gratis .dk domæne i et år ved at opgradere til et årligt abonnement. Du kan både registrere, flytte og pege et domæne til Mono. Du kan også altid få et gratis subdomæne på mono.net.

EMAIL

Du kan tilkøbe e-mailabonnementer til dit domæne. Vælg mellem 1, 5 eller 10 e-mailkonti med en månedlig eller årlig betaling. Få en gratis email i et år ved at opgradere til et årligt abonnement!

HOSTING

Gratis hosting er inkluderet i alle vores hjemmeside abonnementer, og du kan have lige så mange sider, billeder, videoer mv. du ønsker, så lad dig ikke begrænse!

PRØV HJEMMESIDE PROGRAMMET HELT GRATIS

Priser

Vores abonnementer er tilpasset dit behov. De inkluderer ubegrænset plads, ubegrænset trafik, adgang til alle funktioner og ubegrænset support. Kort sagt alt er inkluderet, så der kommer ikke nogle ubehagelige overraskelser eller ekstraregninger. Og du kan prøve alle funktioner HELT GRATIS i 14 dage.

 

 

Priser

Vores abonnementer inkluderer ubegrænset plads, trafik, adgang til alle funktioner og ubegrænset support. Kort sagt alt er inkluderet i abonnementet, så der kommer ikke nogle ubehagelige overraskelser (ekstraregninger). Du kan prøve alle funktioner i Mono's hjemmeside program HELT GRATIS og uforpligtende i 14 dage.

 

START MED 14 DAGES PRØVEPERIODE HELT UFORPLIGTENDE