GDPR

Mono og persondataforordningen

Hos Mono tager vi persondatabeskyttelse og retten til at kunne agere privat online, meget seriøst. Derfor ser vi EU’s nyeste persondataforordning (GDPR) som en mulighed for, at styrke og forene beskyttelsen af personer og deres persondata. Mono har i den forbindelse foretaget en dybdegående gennemgang af, hvordan vores værktøj både juridisk og teknisk bliver påvirket af persondataforordningen for at kunne garantere at Mono- værktøjet lever op til de nye krav. Dette betyder at vi har opdateret vores produkter, services og dokumentation, for at forsikre at du som bruger stadig kan benytte vores værktøj og leve op til persondataforordningen. Vores opdateringer i Mono-værktøjet sørger for, at du som hjemmesideejer har de nødvendige funktioner til at beskytte dine kunders persondata. Derudover er opdateringerne med til at give slutbrugeren bedre overblik og større kontrol over deres data.

Mono lever fuldt op til persondataforordningen

Hvordan garanterer vi, at Mono-værktøjet efterlever persondataforordningen?

 • Vi har gennemført en sikkerhedsanalyse der garanterer at alle vores sikkerhedsforanstaltninger og protokoller efterlever persondataforordningen.
 • Mono’s organisationspolitik, med særlig fokus på datasikkerhed og fortrolighedspolitik, dækker alle krav fra persondataforordningen. Datasikkerhed i Mono er en kontinuerlig proces, som vi finder meget vigtig for at efterleve og opretholde en høj standard. Vores medarbejdere er yderst opmærksomme på datasikkerhed samt fortrolighed, på tværs af hele organisationen.
 • Mono dokumenterer og udvikler alle lovpligtige operationelle procedurer, som understøtter personers ret til at få indsigt i deres persondata, deres ret til at få slettet al data (retten til at blive glemt), osv.
 • På baggrund af persondataforordningen, har vi har opdateret alle vores betingelser for dataprocesser
 • Datasikkerhed er ikke kun et engangsprojekt, men snarere en langsigtet forpligtelse. Hos Mono vil vi derfor forblive engageret i, at efterleve datasikkerhed og fortrolighed, med særligt henblik på at beskytte vores kunder.
 • Vi har tilføjet følgende ændringer og nye funktioner:
  • Kontaktform og formularmodul: du har nu mulighed for at linke til din fortrolighedspolitik på disse moduler
  • Formulardata: du har nu mulighed for at få et overblik over, om personer der har indtastet data i din formular, har accepteret dine betingelser. Ligeledes har du mulighed for at slette den indsamlede data
  • Webshop: du har nu mulighed for at linke til din fortrolighedspolitik og samtidig bede kunder accepterer dine vilkår. Det vil fremgå om en kunde har givet samtykke til din fortrolighedspolitik
  • Adgangskodebeskyttelse: sider med adgangsbeskyttelse kan nu linke til din fortrolighedspolitik og besøgende har muligheden for at acceptere dine vilkår. Ligeledes har du mulighed for at slette den indsamlede data

Mere information

For mere information om Mono og persondataforordningen kan du læse dette blogpost. For overblik over de specifikke funktioner der er implementeret i Mono-værktøjet, læs denne artikel.

Kontakt

Hvordan kan jeg komme i kontakt med Mono vedrørende spørgsmål, bekymringer eller problemer i forhold til persondataforordningen?

Hvis du har spørgsmål vedrørende Mono og persondataforordningen, er vores Support Team altid er klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte Support Teamet ved at sende en mail til support@mono.net.