mobil Webshop, responsive design, smartphone webshop

Dato: 12.06.2014

NYHED! Få en Mobil Webshop med Mono

Det er med stor jubel og glæde, at vi kan annoncere, at Mono’s webshop nu er optimeret til responsive design og kan benyttes fra mobile enheder i alle skærmstørrelser. Det betyder, at dine kunder nu også kan se og købe dine produkter direkte fra deres smartphones og tablets, så du kan øge trafikken til din webshop og forbedre dit salg. En Mobil webshop er tilgængelig for alle monobrugere, der har en D4 hjemmeside i responsive design.

Sådan aktiverer du responsive design til din webshop


For at kunne sælge dine produkter via mobilen, skal du først og fremmest bruge D4 design og aktivere responsive design til din hjemmeside.

Hvis du trækker nye webshopmoduler ind på dine sider, vil de fra nu af automatisk være indstillede til både at blive vist på desktop og mobil.

Hvis du allerede har en webshop og har shopmoduler på din hjemmeside, skal du aktivere den mobile visning på dine shopmoduler og publicere din hjemmeside, før din webshop kan ses fra mobile enheder (se billedeeksemplet længere nede).

Sådan gør du eksisterende shopmoduler responsive:

  1. Klik på det modul du vil gøre responsivt
  2. Find modulets avancerede indstillinger
  3. I dropdown herunder vælger du "Vis modulet på både desktop og mobil"
  4. Tryk på knappen "Gem"
  5. Gentag proceduren for alle moduler, der skal vises på både desktop og mobil
  6. Publicér din hjemmeside
  7. Du har nu en responsive webshop!


Du har også muligheden for at skræddersy din responsive webshop til både desktop og mobil visning, ved at vælge en af de andre indstillinger. Det betyder, at du fx kan have nogle produkter vist for mobile brugere, og andre produkter vist for besøgende der sidder ved en computer. Hvis du kun ønsker at have hele din webshop på enten mobil eller desktop, kan du også sagtens opnå dette ved at vælge enten "Vis modulet udelukkende på mobile" eller "Vis modulet udelukkende på desktop" for alle dine moduler.

Aktiver din webshop til responsive design

Et kig på det nye mobil webshop layout


Kan du ikke vente med at se, hvordan en responsive webshop ser ud? Så klik dig igennem galleriet herunder hvor du kan se eksempler på, hvordan en tøjproducents webshop ser ud på hhv. desktop og mobil visning.

OBS!  Hvis du er nuværende webshop-ejer hos Mono, vil du bemærke, at købs-flowet også har fået et ”face-lift”, så det nu er mere moderne og tilpasset den mobile bruger. Du vil nok også bemærke, at bankoverførsel nu er en mulig betalingsform, og at fri fragt ved afhentning hos sælger er en ny alternativ fragtordning.

Lanceringen af webshop til responsive design og disse andre nye funktioner er blot nogle af de mange nye tiltag, vi er ved at implementere til webshoppen efter ønske fra mange af jer brugere. Vi er endnu ikke færdige med forbedringerne, så glæd dig til mange flere nye funktioner i fremtiden!

Prøv mono’s Mobil webshop - Gratis


Mono's mobil webshop er tilgængelig igennem E-commerce abonnementet, som giver dig fuld adgang til alle funktioner i Mono. Men selv om du kun er i gang med din 14 dages prøveperiode, eller hvis du har et Professional abonnement, så kan du prøve webshoppen helt gratis!

Du har nemlig mulighed for at afprøve alle shopfunktionerne og håndtere op til 5 ordrer, før du skal opgradere til E-commerce. Det betyder, at du i ro og mag kan afprøve webshoppen uden forpligtelser og vurdere, om det er noget for dig. Læs mere om mono’s webshop og find gode eksempler på best practice webshopdesign på mono Academy.

God fornøjelse!

2 kommentar(er)

Skriv gerne en kommentar eller et spørgsmål - Klik her!

2014.08.04 Skrevet af mono
Hej Helle!

Tak for din kommentar.

Din hjemmeside fungerer fint med responsive design og dine produkter kan både ses og købes via mobilen som det ser ud nu. Når din webshop er aktiveret til responsive design virker den nemlig automatisk på både computere og mobil, så du behøver ikke at tænke over at skulle oprette en "ekstra" mobil webshop. Hvis du har brug for mere hjælp til din webshop kan du skrive til os på support@mono.net.

Fortsat god dag!

//mono
2014.07.29 Skrevet af Helle Rosenkrans
Hej
Jeg har kildegaardensfoder.dk
Hvordan kan jeg få mobil webshoppen ind på min side?
Mvh Helle
4042 1412