MONO'S AFFILLIATE PROGRAM

Vil du gerne anbefale mono.net til dine kunder, give dem en god rabat, og samtidig tjene lidt til egen lomme? Så kan du ansøge om at blive en del af vores affiliate-program i dag.

SÅDAN GØR DU

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ EN KONTRAKT

MODTAG DIN UNIKKE RABATKODE

FÅ 300KR FOR HVER NY KUNDE

FORDELENE ER MANGE

FÅ 300 KR. FOR HVER NYOPRETTET HJEMMESIDE

For hvert nyt årligt eller to-årligt abonnement, der bliver købt med din unikke rabatkode, får du 300kr. ekskl. moms. Pengene udbetales til dig en gang i kvartalet. 

EKSKLUSIVT NYHEDSBREV

Med en affiliate-aftale har du mulighed for at modtage vores forhandler-nyhedsbrev. Her får du information om relevante events og nyheder målrettet designere, som bruger mono.net til at lave hjemmesider til deres kunder. 

SPAR 10% PÅ ALLE ÅRLIGE ABONEMENTER

De abonnementer, som oprettes med din rabatkode, får en 10% løbende rabat - men husk at både rabat og kommission kun gælder ved oprettelse af årlige og to-årlige abonnementer!

UDVIDET SUPPORT

For at sikre dig, at du kan yde hurtig hjælp til dine kunder, hvis de får problemer med deres hjemmeside, får du som forhandler med en affiliate-aftale udvidet support.

ER DU FORHANDLER ELLER PARTNER?

Vil du designe hjemmesider med mono.net til dine kunder? Læs mere om at blive Mono forhandler herunder.

MONO FORHANDLER


Er du interesseret i andre samarbejdsformer med Mono? Klik på partner linket og læs mere om de samarbejdsmuligheder, vi tilbyder.

MONO PARTNER

AFFILIATE FORMULAR

Udfyld formularen for at anmode om en affiliate-aftale. 
Bemærk: De oplysninger du giver i formularen vil blive brugt af mono.net til at vurdere, om du er egnet som affiliate partner og til at kontakte dig med svar på din henvendelse inden for 3 hverdage. Hvis du er egnet som affiliate-partner, vil vi bruge oplysningerne til at oprette dig i vores administrationssystemer.

Ja
Nej
Jeg accepterer betingelserne

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG​

Har du nogen spørgsmål til affiliate-aftalen?
Så tøv ikke med at kontakte os på support@mono.net