mono.net Webshop til responsive design

Dato: 19.06.2014

Fordelene ved en mobil Webshop

Den stigende brug af internettet fra især mobile enheder øger behovet for og forventningen til at kunne shoppe online uanset tid og sted. Så hvis du har en virksomhed, men ikke sælger dine produkter online, går du formegentlig glip af en god forretning, for det er sandsynligvis dér dine potentielle kunder leder efter dig! 

En webshop kan være med til at booste dit salg, da du nemt kan komme i kontakt med en bredere målgruppe, som er interesserede i din forretning, ved at have dine produkter tilgængelige online. Læs videre og få flere gode grunde til at have en webshop, som er tilpasset alle skærmstørrelser.

Hvorfor er det vigtigt, at shoppen er mobil?


Forventningen til at kunne bruge mobile enheder til at shoppe online vokser i takt med, at brugen at smartphones og tablets bliver mere og mere integreret i vores hverdag.

Tidligere har de fleste danskere foretaget deres online-shopping via en computer, fordi det var de færreste der ejede en smartphone med et dataabonnement. Nu har 3 ud af 4 danskere en smartphone til privat brug, ca. 1 million danske husstande har en tablet (Kilde: Danske Medier), og ifølge en rapport fra Dibs brugte hele 423.000 danskere deres smartphone eller tablets til at foretage et køb online i 2013!

”Årets rapport vidner i den grad om, at e-handel er blevet en naturlig del af danskernes hverdag, og det er også derfor, at vi nu oplever et gennembrud for handel på smartphones og tablets". 

- Lars Juul Dalsted, salgschef i Dibs

Tendensen er tydelig: De danske forbrugere vil gerne kunne shoppe fra mobile enheder og behovet er stigende. Så hvis man som virksomhed vil tilpasse sig sine kunders behov og adfærd, må man sørge for, at éns produkter er så let tilgængelige for kunderne som muligt.

En moderne webshop skal derfor kunne tilgås fra alle digitale enheder og skærmstørrelser, så kunderne kan shoppe online uanset hvor de er, og hvilket elektronisk device de bruger. Det vil også sende et klart signal om, at du kender og imødekommer dine kunders behov, og dermed gøre din hjemmeside mere professionel.

Hvem har gavn af en webshop?


Næsten alt kan sælges eller formidles over nettet i dag, så hvis du på nogen måde udbyder en service eller sælger en hvilken som helst form for produkt, så bør du overveje at få en webshop.

Et besøg til din webshop kan både resultere i øget interesse for din forretning, et besøg til butikken (hvis du har sådan en), positiv omtale fra en potentiel kunde til en anden, og selvfølgelig direkte salg fra din webshop. Du sælger måske gavekort, oplevelser, tøj efter eget design, tilbud på en klipning, illustrationer, hjemmelavede kort eller noget helt andet. Uanset hvad har du med en webshop mulighed for at vise dine produkter frem for langt flere mennesker end dine lokale kunder og dit personlige netværk, og dermed øge muligheden for salg og styrke kendskabet til din forretning. 

Med online shop kan du via SEO eksponere dine produkter for mulige købere på nettet på et nationalt eller globalt plan, som du ellers ikke ville have kunnet ramme med fx lokal markedsføring.

Konkrete fordele ved en mobil webshop


Ud fra ovenstående kan vi hurtigt sammendrage nogle generelle fordele ved at have en webshop, der er optimeret til mobile enheder. Her får du et hurtigt overblik:

  • Tilgængelighed: Din webshop er tilgængelig 24/7, så dine kunder er ikke afhængige af dine åbningstider og butikkens fysiske beliggenhed
     
  • Tilpasset kundernes behov: Dine kunder kan finde og købe dine produkter, når de er på farten fra en smartphone eller tablet, lige når de har tid og lyst
     
  • Flere kunder: Du udvider din potentielle kundebase fra lokal til global ved at gøre dine produkter tilgængelige for alle med internetadgang
     
  • Konkurrencedygtighed: Med en webshop kan du nå ud til en større målgruppe, endda nå bredere ud end dine konkurrenter, hvis de endnu ikke har en webshop


Prøv mono’s webshop - Perfekt til små virksomheder


Mono's webshop er målrettet små danske virksomheder, som har brug for en brugervenlig webshop til en god pris, der er nem og hurtig at administrere.

Du kan prøve Mono’s webshop funktionalitet helt gratis. Med Mono's 14 dages gratis prøveperiode har du mulighed for at afprøve webshoppens funktioner uden forpligtelser og håndtere op til 5 ordrer, før du skal opgradere. Når du er klar til at blive webshopejer, kan du opgradere til E-commerce abonnementet, som giver dig fuld adgang til alle Mono’s funktioner for kun 160kr. om måneden*; herunder fuld adgang til din egen hjemmeside i responsive design, ingen transaktionsgebyrer, professionelt design og meget mere. Webshoppen er nem at betjene, og du kan opbygge den uden brug af kodning eller designfærdigheder.

* Et E-commerce abonnement koster svarende til 160 kr. om måneden såfremt du vælger årlig betaling. Du kan se mere om vores priser under priser eller i vores FAQ

4 kommentar(er)

Skriv gerne en kommentar eller et spørgsmål - Klik her!

2014.11.10 Skrevet af mono
Hej Lene,

Tak for dit rigtig gode spørgsmål! Vi har sendt dig svar i en ticket vedrørende dit spørgsmål! Svaret kommer dog også nedenfor hvis andre skulle have gavn af det:

Du har mulighed for at aktivere adgangskodebeskyttelse på udvalgte sider på din mono hjemmeside, fx på en side eller flere sider du har oprettet specielt til dine engros-kunder.
Du kan aktivere adgangskodebeskyttelse på dine sider ved at trykke på det lille tandhjul ud fra sidens titel i sidestrukturen. Herefter sætter du kryds ved Adgangskodebeskyttelse.
For at administrere hvem der kan se dine beskyttede sider, kan du klikke Min konto, Adgangskodebeskyttelse.
Dine besøgende kan også bede dig om login-oplysninger på siden hvis ikke de har adgang. Du vil modtage en mail vedrørende dette, og du vil kunne se disse afventede anmodninger i dit dashboard når du logger ind på hjemmesiden og under Min konto > Adgangskodebeskyttelse.

Der er dog desværre ikke en såkaldt rabat-funktion i mono, men du kan eventuelt oprette specielle produkter med dertilhørende specielle engros-priser som du indsætter på den beskyttede side, så disse differentierer sig fra eventuelle andre priser til ikke-engros-kunder på andre sider på din hjemmeside. Du kan fx oprette tags på dine engros-produkter som fx engros etc. og du kan herefter vælge at vise udelukkende dine engros-produkter i fx Produktkatalog vha. tagget 'engros'.

Du kan læse mere om opsætning af shop og tags her: http://www.monoacademy.com/opret-webshop-sider

God fornøjelse :-)
//Dit mono team
2014.11.06 Skrevet af Lene Lind
Kan man håndtere engros kunder i webshoppen? Altså kunder, der logger ind med et password og får rabat (fortjeneste) på produkterne i webshoppen?
2014.06.29 Skrevet af mono
Hej Tove!

mono's webshop er i sig selv gebyrfri, men andre betalingspartnere som PayPal og Nets kan opkræve gebyrer for deres tjenester.

Fortsat god dag!

//Dit mono team
2014.06.26 Skrevet af Tove
Kommer der yderligere omkostninger til nets eller andre dankort udbydere, når de 160kr pr måned er betalt