SMTP indstillinger i mono

Dato: 08.07.2014

Nyhed til webshopejere og brugere af nyhedsbrevet

Så er der gode nyheder til dig, der ejer en webshop eller bruger mono’s nyhedsbrevsfunktion. Nu kan du nemlig administrere dine egne SMTP-indstillinger i mono-værktøjet, så du kan kontrollere udgående mails fra mono og minimere risikoen for, at de bliver blokerede eller opfattet som spam af dine modtagere. Dermed kan du få fuld kontrol over kommunikationen til og fra dine hjemmesidebesøgende og selv stå som afsender af alt, hvad du udsender igennem mono.

Fordelen ved at kontrollere dine SMTP-indstillinger


SMTP står for Simple Mail Transfer Protocol, og er en protokol som de fleste e-mail systemer bruger til at afsende e-mails mellem forskellige servere. Der er mange fordele ved at kunne kontrollere dine egne SMTP-indstillinger i mono-værktøjet:

  • Stå som afsender, når du udsender beskeder via monoværktøjet
  • Få besked, hvis dine kunder besvarer dine beskeder
  • Få af vide, hvis dine mails bliver afvist hos dine kunder (bounce-mails).
  • Styrk genkendeligheden hos dine kunder
     

Hvis du ikke indstiller dine SMTP-indstillinger, vil dine kunder opleve, at mono.net står som afsender af dine beskeder, hvis du sender dem igennem fx webshoppen eller mono’s nyhedsbrevsfunktion. Det kan skabe forvirring hos dine kunder om, hvem der sender dem beskeder og kan aktivere et spamfilter. Derfor er det rigtig vigtigt, at du følger anvisningerne nedenfor, hvis du har en webshop eller bruger mono’s nyhedsbrevsfunktion, så du kan styrke relationen til dine kunder.

Sådan opsætter du din SMTP i mono


Du finder dine SMTP-indstillinger ved at logge ind i monoværktøjet og klikke på

  • Min konto > SMTP-indstillinger (email)

Her skal du blot udfylde formularens felter og huske at gemme dine indstillinger. Herefter skal du publicere din hjemmeside, før ændringerne er live på dit site. Vær opmærksom på, at du ikke behøver at bruge en e-mail fra mono, du kan sagtens også bruge Hotmail, Gmail og Outlook mv. Du kan se et eksempel på en udfyldt formular nedenfor.

SMTP indstillinger i mono.net
4 kommentar(er)

Skriv gerne en kommentar eller et spørgsmål - Klik her!

2015.03.23 Skrevet af Mono
Hej Jannie!

Tak for din besked. Kan du huske dit brugernavn til hjemmesiden eller hvilken mail du oprettede din konto med? Du kan nulstille adgangskoden til din konto (email login) på denne side: http://www.mono.net/account-recovery
Du er også velkommen til at skrive til os på support@mono.net og så hjælper vi dig med et nyt password :)
Fortsat god dag!

Venlig hilsen
Mono
2015.03.21 Skrevet af Jannie Sørensen
Hej Mono
Jeg har etableret en hjemmeside sidste sommer hos jer. Men nu kan jeg ikke huske mit log in, og i det hele taget, hvordan jeg kommer ind på siden og retter.
Kan I hjælpe mig med et nyt log in.
De venligste hilsner
Jannie
2014.11.06 Skrevet af mono
Hej Jan!

Du må meget gerne skrive til vores supportteam på support@mono.net og så hjælper vi dig videre :)

De bedste hilsner

//mono
2014.08.04 Skrevet af Jan
Hejsa,
Jeg er i tvivl om hvad der skal stå i "host" og "adgangskode". Jeg ønsker at min mail gmail skal stå som afsender, når jeg sender nyhedsbrev. Jeg har ikke mail-programmet via mono.
Vh
Jan