SMB'ERNE ER KERNEN AF VORES ARBEJDE.
VI KALDER DEM

SMB'ERNE ER KERNEN AF VORES ARBEJDE.
VI KALDER DEM

MONO HEROES

Brugere af mono.net

Vores mission - vi gør det nemt!

mono.net er et dansk værktøj, som gør det nemt for mindre virksomheder at lave deres egen professionelle hjemmeside, og du kan komme i gang helt gratis.

I dag bruger de fleste internettet til at søge efter services og produkter, så hvis du gerne vil i kontakt med dine kunder, skal du være synlig på nettet. Det er vigtigt, at din hjemmeside er optimeret til både søgemaskiner samt visning på mobiltelefoner og tablets, og så skal den være nem at redigere, så du selv kan vedligeholde den med så lidt tid som muligt.

Du opbygger en hjemmeside i Mono, så let som var det en leg med legoklodser. Du behøver ikke bekymre dig om det tekniske, det klarer vi for dig. Vi tilbyder moderne responsive designs, så din hjemmeside kan ses på alle skærmstørrelser, hjemmeside-skabeloner tilpasset forskellige erhverv, integration med sociale medier, nem søgemaskineoptimering samt en webshop. Alt i ét og samme værktøj. Og har du brug for hjælp, sidder vores supportteam klar ved tasterne med gode råd og vejledning, og vi har masser af online-ressourcer til rådighed, som kan tilgås døgnet rundt. 

Med Mono har du tid til at koncentrere dig om din forretning – det er nemlig essensen af vores mission.

mono.net medarbejder