Betingelser

Velkommen til mono.nets salgs- og leveringsbetingelser.

Tak fordi du har valgt at bruge mono.net til at lave din hjemmeside! Herunder har vi listet de betingelser (vi vil senere referere til disse som “aftalen”), som gælder for alle, som bruger vores services, eller som besøger vores hjemmeside. Vær opmærksom på, at vi skelner mellem brug af vores services som privatperson (forbruger) og som erhvervsdrivende (virksomhed), og der gælder forskellige minimumsaftaleperioder. Se afsnit 2b om opsigelse.

Disse betingelser er nødvendige for at beskytte både dig og os, og for at gøre det muligt for os at udbyde vores services. 

Ud over vores betingelser vil vi anbefale dig at læse vores Fortrolighedspolitik, som gælder for alle besøgende på vores hjemmeside, samt brugere af mono.nets services (uanset om man har et betalende abonnement, eller blot er i den gratis prøveperiode på 14 dage).

Vi er klar over, at det kan være tungt at læse juridiske tekster, så vi har forsøgt at gøre indholdet så let fordøjeligt som muligt. Skulle du have forslag til, hvordan vi kan forbedre indholdet, er du meget velkommen til at kontakte mono.net support på support@mono.net, som vil sende din forespørgsel videre til vores juridiske team.

Disse betingelser er sidst revideret maj 2018.


Aftalen er indgået mellem dig og Mono Solutions ApS:

Mono Solutions ApS (herefter Mono, mono.net, vi eller os)
Hejrevej 28
DK-2400 Copenhagen NV
CVR: 30192648
Telefon: +45 78 75 03 45
Email: info@mono.net

Det er en betingelse, at du er myndig og i besiddelse af et gyldigt betalingskort, før du kan indgå en aftale med mono.net i henhold til vores betingelser. Når du køber et abonnement hos mono.net, accepterer du de til enhver tid gældende salgs- og leveringsbetingelser, der regulerer forholdet mellem dig og mono.net.

1. Levering, fakturering og tilmelding til betalingsservice

Når du har gennemført din bestilling for et betalende hjemmeside- eller webshop-abonnement, kan du logge ind på din Mono-konto med din e-mail og din adgangskode og herfra tilgå alle dine abonnementer, samt administrere dine domæner og e-mails. Alle fremtidige fakturaer fra mono.net sendes elektronisk til den e-mailadresse, du har knyttet til din konto hos Mono (elektronisk fakturering).

BEMÆRK! Når du betaler med betalingskort, tilmeldes du mono.nets betalingsservice, som betyder, at dit abonnement automatisk fornyes med en ny abonnementsperiode umiddelbart efter fristen for dit opsigelsesvarsel udløber. Derved undgår du, at de abonnementer, du har købt, ophører med at eksistere grundet manglende betaling, og at dit indhold derved bliver slettet. Du er selv ansvarlig for at opdatere dine betalingskortoplysninger i dit Mono Account Center samt den e-mailadresse, som er tilknyttet din Mono-konto i dit Mono Account Center, så vi nemt kan kontakte dig, hvis der skulle opstå problemer med betalingen af dine regninger.

1.a Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven er der 14-dages fortrydelsesret ved onlinebestillinger. Dog er der ikke fortrydelsesret på skræddersyede løsninger, såsom domæner og hjemmesider, da disse er unikke og tilpasses hver enkelt kunde. For at kunne yde en hurtig levering af de bestilte services hos mono.net, vil vi oprette og levere det bestilte straks efter at have modtaget din bestilling. Du accepterer derfor ved afgivelse af din bestilling, at en eventuel fortrydelsesret automatisk ophører, så snart mono.net har påbegyndt oprettelse og/eller bestilling/betaling af den bestilte ydelse evt. gennem en tredjepart.

2. Betaling, varighed og opsigelse

2.a Gratis prøveperiode

Du kan gratis afprøve mono.nets hjemmesideværktøj, og lave din egen hjemmeside uden at skulle oplyse andet end din e-mailadresse. I de 14 dage, hvor vi tilbyder en gratis prøveperiode, har du adgang til alle værktøjets funktioner. Når din gratis prøveperiode på 14 dage er udløbet, og såfremt du ikke har opgraderet til et betalende abonnement, vil hjemmesiden blive suspenderet, og dermed ikke længere være aktiv online. Efter de 14 dage har du yderligere 16 dages frist til at opgradere dit abonnement, hvis du ønsker at beholde din hjemmeside. Du har altså i alt 30 dage fra oprettelsen af din hjemmeside til at opgradere til et betalende abonnement for at sikre, at du ikke mister din hjemmeside. Mono forbeholder sig retten til at lukke hjemmesiden permanent, hvis den ikke er blevet opgraderet inden for de 30 dage.

2.b Opsigelse af betalte abonnementer

Et abonnement løber i enten 1 måned, 12 måneder, eller 24 måneder afhængigt af den betalingsfrekvens, som er valgt ved købet. Abonnementer kan til enhver tid opsiges. Dog skal dette ske med 14 dages varsel inden den næste forlængelse af abonnementet.

Har du for eksempel opgraderet hjemmesiden med månedlig betalingsfrekvens den 1. januar 2018, vil abonnementet være aktivt indtil 31. januar 2018. Såfremt du ønsker at opsige abonnementet inden dette forlænges 1. februar 2018, skal du således opsige abonnementet senest 16. januar 2018, således at du holder dig indenfor opsigelsesvarslet på 14 dage frem til næste forlængelse. Såfremt du har et 12 måneders (årligt) abonnement, gælder de samme regler, men på årsbasis. Dette vil sige, har du købt et årsabonnement den 1. januar 2018, og ønsker at opsige dette, skal du opsige abonnementet før 17. december 2018 da abonnementet ellers bliver forlænget med endnu et år den 1. januar 2019.

Du kan opsige dit abonnement til enhver tid ved at gå til Min konto > Account Center > Mine abonnementer og klikke på "Detaljer" for det abonnement, du ønsker at opsige.

Et abonnement kan kun opsiges via dit Mono Account Center, eller ved at rette skriftlig henvendelse til Mono Support på support@mono.net fra den e-mailadresse, der er tilknyttet kontoen for det abonnement, som du ønsker at opsige. Bemærk: Manglende betaling anses ikke som opsigelse af et abonnement.

Bemærk også, at du ved opsigelse ikke vil blive refunderet for resterende tid på abonnementet, medmindre mono.net i henhold til lovgivningen er forpligtet hertil (eventuelle engangsydelser som f.eks. domæner og e-mails tilbagebetales ikke).

Efter abonnementets udløb som følge af en opsigelse igennem Mono Account Center vil du ikke længere have adgang til at tilgå og/eller hente indhold, herunder tekst og billeder tilføjet eller skabt gennem vores services.

2.c Ændring af betalingsfrekvens

Det er muligt at ændre din betalingsfrekvens fra fx månedlig til årlig eller to-årlig betaling. Dette gøres ved at kontakte vores support team gennem oprettelse af en support ticket i dit Mono Account Center, eller ved at sende en mail til support@mono.net senest 14 dage før din næste abonnementsfornyelse. Bemærk at den nye betalingsfrekvens først træder i kraft efter udløbet af den nuværende betalingsperiode. Dette vil sige, at hvis du har et abonnement med årlig betaling som udløber 1. juli 2018, og kontakter mono.net support den 1. maj 2018, vil skiftet til to-årlig betaling først træde i kraft fra 2. juli 2018.

2.d Betaling af abonnementer

Alle abonnementer skal betales forud. Det er kun muligt at betale med betalingskort. Følgende betalingskort accepteres: Dankort, Mastercard, Visa og American Express.

Hvis en betaling ikke er gennemført, uanset årsag (fx udløbet betalingskort eller manglende dækning på kontoen), vil du modtage en e-mail, og blive bedt om at ændre dine betalingskortoplysninger i dit Mono Account Center. I tilfælde af at du ikke ændrer dine betalingskortoplysninger inden for 5 dage efter den første meddelelse, vil det pågældende abonnement blive suspenderet/være inaktivt, indtil udestående regning er betalt. Hvis betalingen ikke er afsluttet senest 90 dage efter den første meddelelse, vil det pågældende Mono abonnement blive lukket uden yderligere varsel, og den pågældende hjemmeside vil blive nedlagt.

2.e Mulighed for genskabelse af lukkede abonnementer

Det kan være muligt at genskabe en hjemmeside eller webshop i op til 12 uger efter lukning af abonnementet, da mono.net gemmer en backup af lukkede hjemmesider i mellem 1-12 uger. Mono.net kan dog ikke garantere at en sådan genskabelse er mulig. Hvis det er muligt for mono.net at genskabe en lukket side for dig, vil det koste et genåbningsgebyr på 499 kr. Et emailabonnement kan genskabes i op til 2 uger efter en lukning mod et gebyr på 499 kr., såfremt dette er muligt. Du bedes kontakte mono.net support på support@mono.net for at høre om mulighederne for genskabelse af et abonnement.

2.f Rykkerprocedure ved manglende betaling

Såfremt en regning forbliver ubetalt og resulterer i suspendering af abonnementet, kan kontoejeren blive pålagt løbende rykkergebyrer på 100kr., som har en betalingsfrist på 20 dage. Du skal opdatere dine betalingskortoplysninger og betale din udestående regning senest 20 dage efter regningens forfaldsdato for at undgå 1. rykkergebyr. Hvis hverken regning eller 1. rykkergebyr betales inden for fristen, vil der blive pålagt yderligere 100 kr. i rykkergebyr til betaling tidligst 20 dage efter 1. rykkers forfaldsdato. Hvis 2. rykker heller ikke betales efter 20 dage, vil det blive pålagt yderligere 100 kr. i rykkergebyr til betaling tidligst 20 dage efter 2. rykkers forfaldsdato.

Formår du ikke at betale udestående regninger og rykkergebyrer inden for 90 dage fra den oprindelige ubetalte regnings forfaldsdato, forbeholder Mono sig retten til at sende regningen videre til retslig inkasso, hvilket kan betyde ekstra udgifter.  Mono kan endvidere lukke din konto hos mono.net, samt alle abonnementer tilknyttet denne konto.

 

2.g Email abonnementers varighed og opsigelse

Alle årlige og 2-årige abonnementer inkluderer et emailabonnement med 1 gratis emailkonto de første 12 måneder. Abonnementet forlænges automatisk efter de 12 måneder, såfremt emailabonnementet ikke er opsagt forinden. Såfremt du ikke ønsker at benytte det gratis emailabonnement, skal du opsige dette senest 14 dage før emailabonnementet forlænges med yderligere 12 måneder. Du opsiger emailabonnementet i dit Account Center under ‘Abonnementer’, hvor du også kan se hvilken dato abonnementet forlænges.

2.h Hvornår Mono.net kan opsige abonnementer

Mono.net kan til enhver tid opsige et abonnement med 30 dages varsel, hvis den pågældende abonnementstype ophører med at eksistere. I sådanne tilfælde vil du få udbetalt eventuel difference for den resterende periode ift. forudbetalingen.

Mono.net er berettiget til efter eget skøn og uden begrundelse at opsige et abonnement med 30 dages skriftlig varsel. Denne varsel sendes på mail til din konto-email (den mail som er tilknyttet dit Mono Account Center). I sådanne tilfælde vil du få udbetalt eventuel difference for den resterende periode ift. forudbetalingen.

3. Priser

Gældende priser er angivet ved de pågældende abonnementstyper, produkter og services i dit Mono Account Center og på vores hjemmeside www.mono.net. Alle priser er inklusiv moms.

4. Ændring af et abonnement

Du kan til hver en tid opgradere dit abonnement til en dyrere abonnementstype, fx fra Professional til E-commerce fra dit Mono Account Center. Du vil ved opgradering modtage en opkrævning i overensstemmelse med den forhøjede betaling af abonnementet samt den forlængede abonnementsperiode. Startdatoen for din nye abonnementsperiode vil herefter regnes fra den dato, du opgraderer dit abonnement. Hvis du fx har tegnet et Professional abonnement den 1. januar 2017 og herefter opgraderer dit abonnement til et årligt E-commerce den 4. marts 2018, vil din abonnementsperiode fremover regnes fra den 4. marts 2018 og løbe i 12 måneder indtil 3. marts 2019.

Ønsker du at nedgradere dit abonnement fra E-commerce til Professional, bedes du kontakte mono.net support pr. E-mail på support@mono.net, eller ved at oprette en support ticket fra dit Mono Account Center.

Bemærk at når du har opgraderet din hjemmeside fra en gratis prøveperiode til et betalende abonnement, kan du ikke vende tilbage til den gratis prøveperiode.

4.a Ejerskab tilfalder konto-ejeren

Det er vigtigt at bemærke, at ændringer på et abonnement som fx opgradering, nedgradering, ændring i personlige oplysninger, domæneregistrering, samt opsigelse af abonnementer, kun kan foretages af den person, som er registreret som konto-ejer på den konto, hvor abonnementerne ligger. Alle ændringer af et abonnement skal enten foretages direkte fra Mono Account Center, eller ved at kontakte mono.net support fra den e-mail, som er tilknyttet kontoen for det pågældende abonnement hos mono.net. Din konto-e-mail kan til enhver tid ses og ændres i dit Mono Account Center under Account Details/Kontooplysninger > Contact info/Kontaktinformation. Det er dit ansvar at holde den opdateret, så mono.net til enhver tid kan komme i kontakt med dig angående de services, du har hos os.  

Hvis der skulle opstå tvivl om, hvem der er ejeren af en konto hos mono.net, vil ejerskabet til enhver tid tilfalde ejeren af den e-mail, som er tilknyttet kontoen (altså den e-mail som er registreret i dit Mono Account Center). Hvis hjemmesidens formål er at markedsføre en virksomhed, og der er et gyldigt CVR-nummer registreret på den mono.net konto som hjemmesiden er tilknyttet, kan ejeren af virksomheden også få adgang til kontoen ved at sende dokumentation for ejerskabet af virksomheden til mono.net support.

5. Domæne

I forbindelse med køb af et abonnement hos Mono er det muligt at købe et eller flere domæner, som kan knyttes til din hjemmeside hos mono.net.

5.a Domæneregistrering kan ikke fortrydes

Når domænet først er bestilt, er det ikke muligt at fortryde bestillingen. Dette gælder også selv om der sker en fejlregistrering af et domæne, fx ved en stave- eller tastefejl. Læs mere i afsnit 1.a om fortrydelsesret.

5.b Dit ansvar ved domæneregistrering

Ved domænebestilling erklærer du som registrant af domænet, at du er indforstået med, at brug af domænenavnet ikke krænker tredjeparts navne- eller varemærkerettigheder, eller i øvrigt må formodes at stride mod gældende lovgivning.

Når du bestiller et domæne, registreres domænet i dit navn. Mono.net er ved din bestilling af et domæne blot formidler af ydelsen, og har således intet ansvar ift. registreringen af domænet. Mono.net kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for tab i forbindelse med oprettelse/flytning af domænenavn. Du er selv forpligtet til at kontrollere, om oprettelsen eller flytningen af domænet har fundet sted efter bestilling, og du bedes kontakte mono.net support på support@mono.net eller via dit Mono Account Center, såfremt dette ikke er tilfældet. Det betyder, at alle krav og reklamationer vedrørende domænet skal rettes mod tredjepartsleverandøren med mindre andet er aftalt.

5.c Bestilling og levering

Når du tilkøber et domæne, kan der gå op til 5 hverdage, og i visse tilfælde længere, fra bestillingen er afgivet, til domænet er endeligt registreret og kan bruges til din hjemmeside eller webshop.

Mono tager forbehold for, at domæner som til os er oplyst som værende ledige og dermed registrérbare, ikke nødvendigvis er det. Dette skyldes, at tilbagemeldinger på domæne-forespørgsler hos de respektive TLD-administratorer (Top Level Domain administratorer) vi samarbejder med, kan forekomme mangelfulde.

5d. DK domæner

DK domæner bliver både registreret og fornyet gennem DK Hostmaster, og du er forpligtet til at overholde DK Hostmasters til enhver tid gældende betingelser vedrørende domæner, herunder DIFOs regler for administration af domænenavne.

Bemærk at du kan registrere et .dk domæne igennem mono.net, men hvis du har registreret dit .dk domæne igennem mono.net før 11. juni 2018 skal alle fremtidige fornyelser af domænet ske gennem DK Hostmaster. Ligeledes har mono.net ikke mulighed for at opsige dit .dk domæne på dine vegne, men en opsigelse skal derimod også ske gennem DK Hostmaster.

Bemærk at hvis du har registreret dit .dk domæne igennem mono.net den 11. juni 2018 eller herefter, bliver alle fremtidige fornyelser af domænet håndteret af mono.net. Dog er det ikke muligt at opsige dit .dk domæne via dit Mono Account Center. Du skal kontakte mono.net support via support@mono.net, eller via en ticket fra dit Mono Account Center senest 35 dage inden dit domæne skal fornyes, for at opsige domænet og undgå fornyelsesgebyret på 100kr.

5e. SE domæner

Mono.net er autoriseret forhandler af svenske domæner. Sammen med .SE vil Mono arbejde for en positiv udvikling af internettet i Sverige til fordel for brugerne og samfundet som helhed. Vores fælles mål er tilfredse domæneejere, uagtet om der er tale om virksomheder eller privatpersoner. Ved køb af et .se domæne accepterer du .SE's betingelser for registrering af svenske domæner

5f. Internationale domæner (.com, .co.uk, .info etc.)

Mono.net er autoriseret Tucows Reseller af internationale domæner. Du kan se en oversigt over disse på www.mono.net/domaene-og-email. Ved køb af et internationalt domæne accepterer du betingelserne hos OpenSRS samt nedenstående:

Master Contract: Exhibit A
ICANN Policy
Registrants Rights and Responsibilities


Bemærk at det ikke er muligt at opsige et domæne (gTLD og ccTLD) som fx .com eller .co.uk via dit Mono Account Center. Du skal kontakte mono.net support via support@mono.net, eller via en ticket fra dit Mono Account Center senest 14 dage inden dit domæne skal fornyes, for at opsige domænet og undgå fornyelsesgebyret.

6. Driftssikkerhed

Mono.net forbeholder sig retten til uden varsel at begrænse eller indskrænke adgangen til en Mono-konto, eller omfanget af de ydelser, som indgår i et abonnement, i det omfang mono.net anser sådan begrænsning for nødvendig af hensyn til drifts- og/eller sikkerhedsmæssige forhold.

7. Support

Vi bestræber os på at besvare dine henvendelser hurtigst muligt, men bemærk, at der kan gå op til 2 hverdage (lør-søndage samt helligdage ikke inkluderet) ved henvendelser vedrørende support. Dette betyder for eksempel, at hvis du henvender dig en fredag, kan du forvente svar senest den efterfølgende tirsdag. Hvis du henvender dig en mandag, kan du forvente svar senest onsdag. Alle henvendelser til mono.net support skal enten ske via email til support@mono.net eller sendes via en support ticket fra dit Mono Account Center.

Bemærk venligst, at hvis du opdaterer en support ticket flere gange indenfor 2 hverdage, kan dette forlænge svartiden, da vores systemer sorterer henvendelserne på baggrund af den seneste henvendelse i en ticket-korrespondance. Hvis du eksempelvis sender os en ticket mandag, og sender os en ny besked i samme ticket den følgende tirsdag, kan du først forvente svar senest den følgende torsdag. Derfor anbefaler vi, at du altid efterstræber at få så mange oplysninger med i din første henvendelse som muligt.

7.a Mono supporterer ikke brugerdefineret kode

Bemærk - mono.net yder ikke support på brugerdefineret CSS og HTML. Vi anbefaler derfor, at du kun gør brug af brugerdefineret CSS og HTML, hvis du selv har erfaring med kodning, eller kan få hjælp fra en tredjepart med opsætning og administrering af koden.
Bemærk at mono.net ikke vil løse eventuelle fejl forårsaget af brugerdefineret CSS og HTML på din hjemmeside.

7.b Mono yder ikke support på 3. parts services

Bemærk at mono.net support kun supporterer Monos egne services - det vil sige dine hjemmesideabonnementer, emailabonnementer (webmail), og domæner hostet igennem mono.net.
Dette medfører, at hvis du eksempelvis gør brug af tjenester som Google Analytics, Google Adwords, Mailchimp, Bullsender, eller Cybersmile, skal du kontakte de respektive services’ supportafdelinger, hvis du har brug for hjælp.

Hvis du har købt et eller flere emailabonnementer igennem mono.net, yder vi naturligvis altid fuld support på din webmailservice, som er den service, du køber igennem dit abonnement hos Mono. Det er også muligt for dig at sætte dine emailabonnementer op via forskellige emailklienter, men bemærk at mono.net ikke yder support på hverken opsætning og administrering af emailklienter på hhv. computer, tablet og mobil (fx Outlook, iCal, Thunderbird), da disse ikke er Monos services, men tredjepartsservices. Oplever du problemer med opsætningen af dine emailklienter, anbefaler vi, at du kontakter den pågældende emailklients supportafdeling.

7.c Begrænset support på Mono V5

Hvis du har valgt at indgå samarbejde med en mono.net forhandler eller Mono Ekspert, som benytter Monos V5 software til at designe og evt. vedligeholde din hjemmeside, skal du være opmærksom på, at mono.net kun yder begrænset support på dette hjemmesideværktøj. Det er forhandlerens eller Mono Ekspertens ansvar at yde support på din hjemmeside, hvis denne er bygget i V5. Derfor bedes du kontakte denne, når du har brug for hjælp.

8. Persondata

Mono.net er overfor dig databehandler for de personoplysninger, som du opbevarer og i øvrigt behandler på mono.net. For behandling af dine personoplysninger er aftalt følgende: Begge parter skal løbende gennemføre passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der opfylder kravene i Forordning 2016/679 (”Forordningen”) for at sikre beskyttelse af de registreredes rettigheder.

Mono.net skal overholde og opfylde kravene i artikel 28 i Forordningen, herunder mod sædvanlig timebetaling, yde dig den i artikel 28 anførte bistand og stille oplysninger og nødvendig dokumentation til rådighed for dig, så du kan føre tilsyn med Mono.nets overholdelse af kravene i artikel 28, herunder ved at give mulighed for og bidrage til revision og audit. 

Hvis du benytter dig af mono.nets fjernsupport, skal mono.net i samarbejde med dig forsøge at begrænse adgangen til dine data mest muligt, herunder i fællesskab påse, at brugersupport leveres ved behandling af færrest mulige af dine data.

Mono.net skal have ret til for egen regning og risiko, at anvende underleverandører, der også behandler dine personoplysninger. Mono.net skal ved påtænkte skift af en underleverandør eller anvendelse af en ny underleverandør skriftligt underrette dig, mindst 30 dage før det påtænkte skifte/ny underleverandør. Du har ret til at komme med indsigelser mod det påtænkte skift/ny underleverandør. Du kan finde en liste over alle underleverandører i vores Fortrolighedspolitik afsnit 4a.

Mono.net påser at alle underleverandører opfylder kravene i artikel 28 i Forordningen og forpligtelserne i dette afsnit. Mono.net må ikke uden din skriftlige forudgående tilladelse overføre dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

Al behandling af dine personoplysninger sker i henhold til din dokumenterede instruks. Den dokumenterede instruks udgøres dels af disse betingelser, så de behandlinger der er nødvendige for at mono.net kan opfylde indgåede aftaler med dig, kan udføres, og dels af de særskilte instrukser, som du måtte give til Mono.net.

Hvis du ikke instruerer Mono.net om andet, så er mono.net berettiget og forpligtet til at slette dine personoplysninger senest 3 måneder efter, at forretningsforholdet mellem parterne er endeligt ophørt.

9. Misligholdelse

I tilfælde af væsentlig misligholdelse af aftalen forbeholder mono.net sig retten til at ophæve aftalen - helt eller delvist - ved eksempelvis lukning af dine abonnementer. Som væsentlig misligholdelse betragtes enhver tilsidesættelse af de forpligtelser, der påhviler dig i medfør af nærværende betingelser.

Såfremt mono.net ikke kan komme i kontakt med dig eller forny dit abonnement via dit betalingskort, som følge af din manglende opdatering af kontakt- og/eller kortoplysninger i dit Mono Account Center, kan mono.net uden varsel stoppe med at levere yderligere ydelser i henhold til denne aftale. Det er dit eget ansvar at sikre, at dine kontakt- og betalingsoplysninger altid er opdateret for at undgå lukning af dit abonnement. Se også betingelsernes afsnit 1.

10. Ansvar og erstatningskrav

Nedenstående ansvarsfraskrivelse gælder medmindre andet følger af ufravigelige regler indenfor dansk ret.
Mono.net fraskriver sig enhver skade og ethvert tab, som du måtte lide i forbindelse med dit abonnement, herunder brug af eller manglende mulighed for adgang til din Mono-konto, uanset den nærmere baggrund herfor, medmindre mono.net har handlet forsætligt til skade for dig eller groft uagtsomt.

Der tilstræbes en oppetid på 100%, men mono.net påtager sig intet ansvar for eventuel nedetid. Der tages endvidere forbehold for, at der ved vedligeholdelse og opdatering af vores servere, systemer og andet software kan forekomme nedetid. Mono bestræber sig dog på at holde nedetiden på et minimum.

Mono.net fraskriver sig således ansvaret for direkte tab og indirekte tab, herunder driftstab, følgeskader, tab af data og genetablering af data.

Hvis mono.net skulle blive holdt ansvarlig for dit brug, er ansvaret begrænset til et beløb svarende til den betalte abonnementspris for den gældende abonnementsperiode, som har været påvirket af nedetiden.

Bemærk at du selv er ansvarlig for at holde dine loginoplysninger private. Videregivelse af loginoplysninger kan føre til misbrug, og mono.net står ikke til ansvar for at dække eventuelle omkostninger forbundet med dette.

Mono.net fraskriver sig ethvert ansvar for, at designskabeloner stillet til rådighed for dig til etablering af hjemmesider og webshops overholder generelle lovgivningskrav samt specifikke lovgivningskrav relevant i forhold din løsning.

11. Overdragelse

Mono.net er berettiget til helt eller delvist at overdrage dit abonnement, samt dine rettigheder og forpligtelser efter nærværende betingelser til tredjemand.

12. Ændring af forretningsbetingelser og priser

Mono.net forbeholder sig retten til at foretage prisændringer på de forskellige abonnementstyper, samt til at opkræve betalinger for ydelser og produkter, som tidligere har været gratis. Dog kan prisændringer på eksisterende abonnementer først træde i kraft ved fornyelse eller forlængelse af en abonnementsperiode, således at du har mulighed for at opsige dit abonnement, inden en prisændring træder i kraft.

Mono.net er berettiget til at ændre vores forretningsbetingelser på ethvert givent tidspunkt uden varsel. Du er selv ansvarlig for at være bekendt med de til enhver tid gældende betingelser og priser, der fremgår af www.mono.net, herunder betingelserne for registrering af svenske og internationale domæner iht. .SE's betingelser for registrering af svenske domæner.

13. Lovvalg

Enhver uoverensstemmelse, der måtte udspringe af nærværende aftale, skal afgøres efter dansk ret med Københavns Byret som rette værneting. Lovvalgsreglen omfatter ikke dansk rets internationale privatretlige regler eller andre regler, som fører til anvendelsen af andet end dansk ret.

14. Brugsbetingelser

14.a Opdaterede oplysninger

Du forpligter dig til at give korrekte og fyldestgørende oplysninger i forbindelse med oprettelsen af din konto på mono.net. Du accepterer i den forbindelse at modtage juridisk bindende meddelelser via den oplyste mailadresse, som er tilknyttet din konto hos mono.net. Det er dit ansvar løbende at opdatere dine kontakt- og kortoplysninger, således at mono.net til enhver tid kan kontakte dig og forlænge dit abonnement. Manglende opdatering af dine oplysninger anses som en væsentlig misligholdelse fra din side.

14.b Brug af designskabeloner

mono.net stiller en række designskabeloner til rådighed for dig på en ikke eksklusiv basis. mono.net har alle rettigheder til disse designs, uafhængigt af om den enkelte skabelon er modificeret eller ej. Du er således ikke berettiget til at kopiere eller distribuere disse skabeloner, hverken kommercielt eller ikke kommercielt. Såfremt mono.net ser sig nødsaget til at ændre eller fjerne et eller flere designskabeloner, er mono.net ikke ansvarlig for eventuelle tab (direkte eller indirekte), som du måtte lide som følge heraf, ligesom mono.net i øvrigt ikke er ansvarlig for fejl eller mangler i skabeloner eller adgangen til disse.

14.c Reklame på Free hjemmesider

Alle hjemmesider med abonnementet “Free” som er oprettet hos Mono i perioden januar 2011 til oktober 2015 indeholder automatisk links som leder til www.mono.net. Det er muligt at fjerne disse links, såfremt du opgraderer til et betalt abonnement.

14.d Brug af ulovligt materiale på hjemmesiden

Det er ikke tilladt at benytte mono.net til distribution af ulovligt materiale, herunder materiale som du ikke har ret til at offentliggøre eller lagre. Det gælder både billeder, film, links, tekster mm. Ligeledes må de sider, du laver i Monos hjemmesideværktøj ikke indeholde anstødeligt materiale, herunder pornografi, pornografiske billeder, "hadesider", og i øvrigt indhold, som mono.net på egen hånd vurderer til at være anstødende. Sådanne sider vil automatisk blive lukket uden varsel - uanset om du er betalende kunde eller ej, og uanset om det alene er dig, eller et antal personer, der har adgang til materialet. Mono.net er ikke forpligtiget til at tilbagebetale dit abonnement, såfremt din side lukkes grundet anstødeligt eller ulovligt materiale. Du alene er ansvarlig for alt indhold (information, data, tekst, software, musik, lyd, fotografier, grafik, video og andet), som du placerer på din Mono hjemmeside, samt at dette ikke er i strid med dansk eller international lovgivning. Mono.net kontrollerer ikke indholdet på din side og er ikke ansvarlig for kvaliteten og lovligheden af dette.

14.e Brug af lagerplads og trafik

Mono.net forbeholder sig retten til at fjerne indhold som .zip, .MP3, .jpg og lignende, såfremt disse belaster vores servere i urimelig grad. Hensigten med mono.net er ikke at fungere som en ekstern lagring af større mængder filer til fri download eller visning. Bemærk at mono.net ikke tilbyder FTP-adgang.

Hos mono.net er der som udgangspunkt fri trafik og ubegrænset lagerplads inkluderet i et betalende abonnement. Dette betyder, at du ikke betaler en ekstra afgift for mængden af anvendt data til og fra respektive mono.net services, samt for mængden af brugt lagerplads. Dette forudsætter dog en normal trafikafvikling og brug af lagerplads. Såfremt trafikafvikling og brug af lagerplads overstiger normalafvikling/normal brug af lagerplads, kan dette belaste servernes ressourcer, og således være forstyrrende for andre mono.net-kunder. Bemærk at mono.nets services er udviklede til at supportere markedsføringen af små virksomheder på nettet, og er således tilpasset disses behov. Derfor regnes eksempelvis brugen af vores services til fildelingstjenester og streamingtjenester som ulovlig brug.

Såfremt din trafikafvikling og brug af lagerplads er forstyrrende for andre Mono-kunder, forbeholder mono.net sig retten til at lukke for den pågældende service - som f.eks. din hjemmeside - omgående og uden varsel, eller til at opkræve en særskilt afgift for normalafvikling/brugt lagerplads, der ikke er forstyrrende for andre kunders brug. Mono.net forbeholder sig enerådigt retten til at vurdere, om en sådan overtrædelse har fundet sted, og hvorvidt det af drifts- eller sikkerhedsmæssige hensyn anses nødvendigt at lukke de pågældende services, eller at opkræve en særskilt afgift. Ved lukning af din service refunderes forudbetalt abonnement ikke.

14.f Spam, phishing eller spoofing er ikke tilladt

Indhold som anses som spam, genereret af robotter/programmer, og/eller indeholder uetisk eller uønsket kommercielt indhold designet til at drive trafik til tredjeparts-hjemmesider eller booste rangeringen på søgemaskiner som Google for tredjeparts-hjemmesider, eller som medvirker til phishing eller spoofing, er ikke tilladt. Mono.net forbeholder sig retten til øjeblikkeligt og uden varsel at nedlægge hjemmesider med denne type indhold.

Det er forbudt at lave masseudsendelser via mono.nets e-mailsystem. En masseudsendelse er eksempelvis udsendelse af mails til 500 (eller flere) modtagere i løbet af 24 timer. Det er ligeledes forbudt at udsende spam (uønskede) mails. Hvis det registreres, at din email er blevet brugt til masseudsendelser eller udsendelse af spam, vil din email blive spærret uden yderligere varsel. For at genåbne emailen, skal du kontakte mono.net support på support@mono.net. Bemærk dog at mono.net ikke er forpligtet til at dække eventuelle tab, der måtte opstå som følge af nedetid på e-mailen, og at mono.net support ikke er forpligtet til at genåbne emailen, hvis de vurderer, at den igen vil blive misbrugt til masseudsendelser.

I tilfælde af overtrædelse af betingelserne for ulovligt indhold og spammails, forbeholder mono.net sig retten til at informere de relevante myndigheder, samt til at udlevere login-informationer mv. til disse. Mono.net forbeholder sig ligeledes retten til at opkræve betaling for forbrugt tid i forbindelse med sådan information og udlevering af login-information til relevante myndigheder.

15. Rettigheder og Ejerskab

Mono ejer alt indhold og services, som er tilgængelige via mono.nets hjemmeside, og alt indhold og materiale, som er tilgængeligt gennem mono.net, vores partnere, affiliates, underselskaber, medarbejdere, agenter, licensgivere og andre kommercielle partnere. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, software, al informativ tekst, software dokumentation, designskabeloner, layout, fotografier, grafikker, audio, video, beskeder, design og funktioner, filer, dokumenter, billeder og andre materialer (uanset om de er offentligt tilgængelige eller sendt via private kanaler). Ejerskab af ovennævnte tilfalder også enhver partner, som har givet mono.net licens til at bruge deres indhold eller services, og som er beskyttet af copyright, varemærker og andre intellektuelle ejendomsretter.

Alle Monos varemærker, servicemærker, logoer, slogans og taglines er ejet af Mono. Alle andre varemærker, servicemærker, logoer, slogans og taglines er ejet af deres respektive ejere. Derudover gives ikke licens eller rettigheden til at bruge Monosvaremærker, servicemærker, logoer, slogans og/eller taglines brugt af mono.net eller via mono.nets kanaler uden skriftlig tilladelse fra mono.net eller enhver tredjepart, som har ejerskab over disse varemærker, servicemærker, logoer, slogans og taglines.

16. Erklæringer og Garantier

Som kunde hos mono.net erklærer og garanterer du, at det indhold du bruger, udsender og distribuerer igennem mono.nets services, er indhold, som du har fuld ret til at bruge, at det er sandfærdigt og ikke misrepræsentativt, misledende, plagierende, ærekrænkende, bagvaskende eller skadelig for nogen part. Du erklærer og garanterer også, at din brug af mono.nets services og det indhold du skaber igennem disse ikke krænker nogen tredjeparts private rettigheder eller på nogen måde overtræder deres rettigheder, og på samme tid erklærer du, at du ikke vil overtræde nogen gældende retningslinjer for markedsføring, og at du ikke vil bruge mono.nets services eller det indhold du skaber igennem disse til ulovlige aktiviteter.