mono's nye webmail look og funktioner

Dato: 30.06.2014

Nyt look og nye funktioner til webmail

Bruger du mono’s webmail? Så har du måske allerede opdaget, at webmailen har fået en ordentlig make-over. Og ikke nok med at den har fået nyt look, den har også fået en række nye funktioner og forbedringer, som gør det nemmere for dig at administrere dine mails. Vi giver dig her et overblik over de største forbedringer til mono’s webmail.

1) Nyt udseende


Det første du vil lægge mærke til er sandsynligvis, at den nye webmail har fået et moderne look og samtidig blevet hurtigere at bruge. Det nye udseende gør webmailen langt mere intuitiv, fordi det er blevet lettere at navigere rundt.

2) En forbedret HTML-teksteditor


Med den nye teksteditor i HTML har du nu langt flere muligheder for at formatere beskederne i dine mails, end du havde tidligere. De nye funktioner giver dig en større frihed, når du skal kommunikere med dine kontakter. For at finde HTML-editoren skal du vælge "HTML" i dropdown menuen ved "Tekstbehandler", når du vil sende en ny besked.

Webmailens nye HTML teksteditor

3) Bedre overblik over dine samtaler


Det er nu blevet lettere at danne dig et overblik over samtaletrådene i dine mails. Du kan nu gruppere samtaler og vælge at vise samtaler som lister eller som tråde alt efter hvad, der giver dig det bedste overblik.

4) HTML-signatur til flere identiteter


Nu kan du administrere flere forskellige profiler og oprette HTML-signaturer for hver af dine profiler. Det vil sige, at du kan tilpasse din signatur med forskellige teksteffekter som farve, skriftstørrelse, kursiv osv. For at rette din signatur, gå da til Indstillinger > Identiteter > vælg identitet > under Signatur krydser du af under HTML-signatur.

mono's webmail's nye HTML signatur

5) Gem dine filer i ”skyen”


Som du kender det fra fx Dropbox og Google Drive kan du nu uploade og gemme dine filer i webmailen eller i ”skyen”, hvilket betyder at du kan tilgå dine filer fra en hvilken som helst computer. Det giver dig større frihed og fleksibilitet i forhold til at få adgang til dine vigtigste billeder, dokumenter, PDF-filer, og hvad du ellers måtte have brug for at have med på farten.

6) Del dit indhold ”i skyen” med dine kontakter


Du kan også dele indholdet i din ”sky” med dine kontakter som links. Dette gør du ved at uploade en fil under fanen "Filer", markere filen med et flueben og klikke på "share". Så vil der fremkomme et delingsikon, som du kan klikke på under "sharing", og så vil linket fremkomme under den fil, du gerne vil dele. Nu skal du blot kopiere linket og sende det til relevante kontakter.

7) Flere funktioner til adressebogen


Du har nu langt flere muligheder for at organisere dine kontakter i din adressebog med felter som firma, titel, afdeling, hjemmeside osv. så du bedre kan holde styr på dine kontakters informationer.

Få en webmail med dit eget domæne


Hos mono kan du få e-mailabonnementer til dit eget domæne (fx ditnavn@ditdomæne.dk) som styrker din branding og professionelle troværdighed over for dine kunder. Vælg mellem 1, 5 eller 10 e-mailkonti med en månedlig eller årlig betaling. Bemærk at du skal have et betalende mono-abonnement for at have dit eget domæne og e-mailkonto. Læs mere om hosting, domæner og e-mails her.

3 kommentar(er)

Skriv gerne en kommentar eller et spørgsmål - Klik her!

2015.08.21 Skrevet af Camilla
Hej
Jeg får en besked om at jeg skal taste mit kodeord til mailserver. Jeg får mine emails videresendt ... eller hvad det nu hedder ... til outlook.
2014.07.09 Skrevet af mono
Hej Jan!

Skriv gerne til vores supportteam på support@mono.net, så hjælper vi dig videre derfra med autosvar :)

//Dit mono team
2014.07.03 Skrevet af Jan Nielsen
Hvordan får jeg autosvar til at fungere?