Dato: 08.05.2014

Se webinaret: D4 og Responsive Design

Den 30. april 2014 afholdt mono.net for første gang nogensinde et webinar. Præsentationen bestod af 30 minutters kursus samt et kvarters spørgerunde, hvor alle deltagere kunne få afklaret deres spørgsmål om D4 og responsive design og få direkte svar fra bl.a. mono’s kreative direktør.

Nu er hele optagelsen af kurset tilgængeligt for alle, så hvis du gerne vil have en grundig introduktion til D4, masser af inspiration og best-practice eksempler samt tips til, hvordan du kan optimere din hjemmeside til responsive design, så kan webinaret klart anbefales!

Tak for jeres feedback – det betyder alt!


Vi bad alle deltagere om at besvare en spørgeskema efter webinaret, så vi kunne få en ide om, hvorvidt webinaret var en succes eller ej, og om det er en undervisningsform, vi skal fortsætte med at bruge i fremtiden.

Langt størstedelen af deltagerene svarede, at de meget gerne vil deltage på et webinar en anden gang, og de fandt i høj grad webinaret relevant, hjælpsomt og inspirerende. Vi fik også mange konstruktive kommentarer og forslag til forbedringer, som vi vil tage med os. Tusind tak for det!

På baggrund af de mange positive besvarelser har vi konkluderet, at webinaret var en stor succes, og derfor kan vi med glæde sige, at det helt sikkert er en undervisningsform, vi vil fortsætte med i fremtiden.

Hvad skal det næste webinar omhandle?


Uanset om du deltog i dette webinar eller ej, så vil vi meget gerne have dit input til, hvilke emner vi skal fokusere på i kommende webinarer. På den måde sikrer vi, at de præsentationer vi forbereder, er så relevante for jer brugere som muligt. Derfor må du meget gerne udfylde formularen nedenfor. Tak!

Vær med til at bestemme indholdet til næste webinar!

Herunder kan du krydse af ud for et eller flere emner, som du godt kunne tænke dig at vi afholder et nyt webinar omkring. Kom også gerne med andre forslag!

Facebookværktøjet
SEO
Online markedsføring
Fuldbreddemoduler (Jumbotron)
Sociale medier
Tips, tricks og ideer til inspiration
Webshop
Hvordan man opbygget et monosite fra bunden