mono.net Webinar 30. april 2014

Dato: 03.04.2014

Kom på kursus med mono.net!

Kunne du tænke dig at få inspiration og hjælp til din mono-hjemmeside på en ny og spændende måde? Så er vores kommende webinar måske lige noget for dig! Se og lyt med den 30. april, hvor vi bl.a. kommer ind på aktuelle emner som responsive design, de nye D4 Designs samt de mere grundlæggende funktioner i mono. Der er et begrænset antal pladser og det er gratis at deltage, så tilmeld dig allerede i dag!

mono prøver noget nyt for at gøre det nemmere for dig


Vi har haft rigtig travlt i mono det seneste års tid. Vi har lanceret de nye D4 Designs, Responsive Design, monobloggen, Globale Data, mono Academy, over 20 nye moduler og meget, meget mere. Med andre ord er det mange ting at holde styr på – især hvis man er ny bruger og i forvejen ikke kender mono-værktøjet så godt. Derfor vil vi gerne finde ud af, om vi med et webinar kan gøre det lettere både at komme godt i gang med mono, men også at få indblik i nye funktioner og få inspiration for de mere garvede brugere.

Hvad er et webinar?


Helt kort fortalt er et webinar et online-kursus, hvor man kan deltage fra en computer med internetadgang uanset sin geografiske position. Kurset bliver optaget på video, så deltagerne kan ”streame” det live fra deres egen computer undervejs. Du skal ikke være nervøs for, om nogen kan se eller høre dig, når du deltager - Det kan hverken værterne eller de andre deltagere. Du kan kun lytte og se med samt indsende spørgsmål undervejs via en chat. Vi forsøger at besvare så mange spørgsmål som muligt inden for den aftalte tid.

Få inspiration og input fra René og Line


Dine værter til dette webinar hedder René Hedegaard Petersen (Chief Creative Officer og co-founder af mono) og Line Nymand Hansen (Digital Marketing Assistent).

René er medstifter af mono og har opbygget det visuelle udtryk i mono’s design og brand siden 2007. Han er ekspert i D4 og responsive design og kender mono-værktøjet ud og ind. Line er medansvarlig for markedsføringen af mono.net og er hovedskribent på monobloggen. Hun kan besvare alle dine spørgsmål om fx integrationen med sociale medier på din hjemmeside og generelt komme med gode råd til, hvordan du kan markedsføre din hjemmeside.

Hovedpunkter


Der er mange fantastiske og vigtige funktioner og designmuligheder i mono, som du måske ikke kender til. På dette webinar vil vi i store træk fokusere på, hvordan du opbygger en responsive hjemmeside, der vil fremme din forretning i det nye D4 Design. Hele seancen er på dansk og fokuserer på de grundlæggende funktioner i værktøjet, men alle mono brugere (også de helt garvede) kan være med, da vi også vil tale om de helt nye funktioner og give tips og inspiration til alle.

Husk at hvis du har et meget specifikt spørgsmål om din hjemmeside eller et decideret problem, du skal have løst, bedes du venligst skrive til vores supportteam i stedet. På webinaret sætter vi fokus på generelle tendenser og udfordringer, så vi skal sikre os, at det vi taler om er relevant for alle. Tak for din forståelse! 

Vigtig information


Da vi har fået mange ønsker om at afholde kurset om hhv. formiddagen og om aftenen har vi besluttet os for at gøre begge dele! Så er vi sikre, på at så mange som muligt har mulighed for at deltage.

  • Begge kurser vil blive afholdt den 30. april 2014
  • Første præsentation starter kl. 10:00 om formiddagen
  • Anden præsentation starter kl. 20:00 om aftenen.
     

Indholdet i præsentationerne vil være 100% éns, så du behøver kun tilmelde dig én af tidspunkterne. Præsentationen vil vare ca. 30 minutter og herefter vil der være 15 minutters spørgerunde, hvor Line og René vil forsøge at besvare så mange spørgsmål fra jer som muligt.

Tilmeld dig nu – Først til mølle!


Der er desværre et begrænset antal brugere, der kan deltage på webinaret. Derfor bruger vi først-til-mølle-princippet. Da det er første gang vi afholder et webinar, har vi ingen ide om, hvor mange der vil tilmelde sig, men vi anbefaler, at du skriver dig op hurtigst muligt så du ikke risikerer ikke at kunne få en plads.

Bemærk: Alle, der har registreret sig, vil få en kopi af webinaret efter optagelserne, så hvis du har skrevet dig op, men alligevel ikke kan deltage, kan du se optagelsen på et andet tidspunkt.

Webinaret er lukket for tilmeldinger!

Din feedback er altafgørende


Det skal ikke være en hemmelighed, at dette webinar er en måde for os at afprøve, om online-kurser kan give jer mono-brugere mere værdi end ”bare” blogposts, support og hjemmesideeksempler mv. Men før vi ved, om kurset skal gentage sig i fremtiden (måske med helt andre emner som Facebook-værktøjet, SEO eller markedsføring som fokus?), har vi brug for din feedback – For det er jo dig der afgør, om det er en succes eller ej!

Efter kurset vil vi udsende et kort spørgeskema som max vil kræve 2 minutter af din tid. Det håber vi du vil besvare, så vi ved om webinarer er vejen frem, og hvordan vi kan forbedre os til en eventuel anden gang.

Tusind tak!