RESPONSIVE WEBSITES

RESPONSIVE HJEMMESIDER

Responsive hjemmeside for Pernille Bülow
Responsive hjemmeside for Ostergaard
Responsive hjemmeside for Bows by Hand
Responsive hjemmeside for Dorthe Jacobsen
Responsive hjemmeside for Good people
 

Lav din egen hjemmeside i responsive design

Lav din egen hjemmeside i responsive design

Velkommen til det mest brugervenlige hjemmesideværktøj på det danske marked. Med mono.net kan du nemt opbygge en professionel firmahjemmeside i responsive design. Det betyder, at din hjemmeside er mobiloptimeret, så din virksomheds hjemmeside fungerer optimalt på tablets og smartphones. Kom hurtigt fra start med inspirerende hjemmesideskabeloner, moderne designs og funktionelle hjemmesidemoduler. Ingen kodefærdigheder er nødvendige for at kunne bruge Mono's hjemmesideløsning og værktøjet er på dansk.

PRØV MONO GRATIS I 14 DAGE OG FÅ ET GRATIS .DK DOMÆNE I ET ÅR,
HVIS DU OPGRADERER INDEN FOR DEN FØRSTE MÅNED

 

FUNKTIONER

Design

Med Mono's designskabeloner har du muligheden for nemt at opbygge din hjemmeside på ingen tid, samtidig med du har fuld kontrol over layoutet. For de mere avancerede brugere er det muligt at tilføje brugerdefineret CSS og HTML.

seo og html5

Søgemaskineoptimering er vigtig for at fremtidige kunder og brugere kan finde din hjemmeside. Heldigvis gør Mono arbejdet for dig. Alle Mono-hjemmesider er kodet i HTML5, så Google og andre søgemaskiner nemt kan finde din hjemmeside.

nemt at bruge

Med Mono's drag n' drop teknologi kan du nemt opbygge og redigere din hjemmeside. Redigeringsprogrammet gør det nemt at designe din hjemmeside, da du med det samme kan se, hvordan det vil se ud efter publicering.

Gratis domæne

At have dit eget domæne er essentielt for SEO og din markedføring. Med et årligt abonnement kan du få et års GRATIS domæne til din hjemmeside. Du kan enten pege eller flytte dit domæne til mono.net eller registrere et helt nyt.

Hosting & back up

Hosting er inkluderet i dit abonnement og du får ubegrænset diskplads og trafik til din hjemmeside. Vi tager lokal og fjern backup af alle brugeres sites og deres indhold hver dag. Din hjemmeside er derfor sikret!

VISUELT VÆRKTØJ

Glemt alt om abstrakte kodelinjer. Mono bruger WYSIWYG (What-You-See-Is-What-You-Get) teknologi og det betyder at værktøjet i sig selv altid viser, hvordan din hjemmeside rent faktisk kommer til at se ud, når du har publiceret dine ændringer.