Priser

Vores abonnementer er tilpasset dine behov. De inkluderer ubegrænset plads, ubegrænset trafik, adgang til alle funktioner og ubegrænset support. Kort sagt er alt inkluderet, så der kommer ikke nogle ubehagelige overraskelser eller ekstraregninger. Og du kan prøve alle funktioner HELT GRATIS i 14 dage.

HJEMMESIDE PRISER

Abonnementerne inkluderer ubegrænset plads, trafik og adgang til alle funktioner. Support er inkluderet i prisen, og du kan prøve alle funktioner HELT GRATIS og uforpligtende i 14 dage.

START MED 14 DAGES PRØVEPERIODE OG OPGRADÉR NÅR DU ER KLAR

SPØRGSMÅL OG SVAR


KAN JEG PRØVE MONO GRATIS?

Ja! Du kan prøve Mono helt gratis og uforpligtende i 14 dage. Hvis du opgraderer til et årligt eller to-årligt abonnement, får du en gratis .dk domæne registrering (Værdi 100kr.) og en gratis e-mailkonto (Værdi 192kr.) i det første år, og sparer derudover 20-35% af abonnementsprisen i forhold til månedlige priser afhængigt af hvilken betalingsfrekvens du vælger.

HVAD KOSTER HOSTING?

Ubegrænset hosting og lagerplads er inkluderet i dit abonnement. En Mono-hjemmeside må dog ikke bruges udelukkende til fildeling. Læs vores betingelser for mere information.
 

BLIVER MIT ABONNEMENT AUTOMATISK FORNYET?

Ja! Dit hjemmeside abonnement bliver automatisk fornyet via dit betalingskort (som du først skal registrere ved opgradering til et betalende abonnement), så du undgår, at din hjemmeside bliver suspenderet på grund af manglende betaling.
 

KOSTER SUPPORT EKSTRA?

Nej bare rolig, support er inkluderet i dit abonnement. Vores supportteam sidder klar til at hjælpe dig, og vi bestræber os på at besvare alle mailhenvendelser inden for 2 arbejdsdage. I vores Support Center og på Mono Academy finder du også masser af hjælp til arbejdet med din hjemmeside.
 

HVORDAN OPSIGER JEG MIT ABONNEMENT?

Du kan opsige dit abonnement når som helst igennem dit Account Center (din Mono konto). Hvis du opsiger senest 14 dage før din næste abonnementsfornyelse, vil abonnementet blive opsagt fra udgangen af din abonnementsperiode.

 


HVORDAN OPGRADERER JEG MIT ABONNEMENT?

I de første 14 dage af din prøveperiode har du fri adgang til alle funktioner og kan publicere din hjemmeside, så den er online. Opgraderer du ikke til et betalende abonnement inden for 14 dage, vil hjemmesiden være utilgængelig på nettet, men bare rolig - herefter har du yderligere 16 dage (altså i alt 30 dages prøveperiode) til at opgradere og beholde hjemmesiden. Bemærk: Er hjemmesiden ikke blevet opgraderet efter de i alt 30 dage, vil den blive permanent lukket ned.

HVORDAN FÅR JEG ET GRATIS DOMÆNE OG EN EMAIL?

Ved køb af et årligt eller to-årligt abonnement får du et gratis .dk domæne og en gratis e-mailadresse i det første abonnementsår. Efterfølgende kan dit .dk domæne fornyes for 100kr. om året, og dit emailabonnement kan fornyes for 192kr. om året. Find priserne på domæner og emails samt månedlige abonnementer i bunden af denne side. Bemærk: Du kan pege et eksisterende domæne til din mono.net hjemmeside gratis.
 

KAN JEG SKIFTE ABONNEMENT SENERE?

Ja da! Du kan nemt opgradere fra Mono Professional til E-Commerce direkte fra dit Account Center. Kontakt venligst vores supportteam, hvis du vil nedgradere fra E-Commerce til Professional.
 

FÅ SVAR PÅ FLERE SPØRGSMÅL

I vores FAQ kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål til Mono. Følge Mono's sociale kanaler og bloggen for at holde dig opdateret på nye funktioner.

 

SSL certifikat

Hos Mono.net kan du få et SSL-certifikat for kun 200 kr. 

HVAD ER SSL?

SSL står for “Secure Socket Layer” og betyder kort fortalt, at der bliver etableret en sikker (krypteret) forbindelse mellem en browser og en webserver. Man kan se på en hjemmeside, om den har SSL ved, at der i adresselinjen står “https://” (som fx fremkommer, når du besøger www.mono.net) og ikke “http://” foran sidens URL. 

Flere browsere som Firefox og Chrome viser i dag en meddelelse om, at en hjemmeside ikke er sikker at besøge, hvis den ikke har et SSL certifikat, hvilket kan skabe stor utryghed for dine besøgende. Med SSL bliver de personfølsomme oplysninger beskyttet mod hackere og identitetstyve, og derfor vises den som sikker i browseren. Derudover er der flere fordele i forbindelse med SEO, da Google f.eks. rangerer hjemmesider med SSL højere i søgeresultaterne.

HVORDAN FÅR JEG DET?

Du bestiller et SSL-certifikat ved at skrive til support@mono.net med emnefeltet: ”Bestilling af SSL-certifikat”, hvor du beskriver hvilket domæne, du ønsker at bestille SSL til. Når vi har modtaget og bekræftet bestillingen, kan der gå op til 24 timer, før certifikatet er aktivt. Prisen for et SSL certifikat er kun 200,- kr, og vi skal nok guide dig hele vejen med hjælp til at aktivere certifikatet.

OBS!
Vær opmærksom på at vi kun udsteder SSL-certifikater til domæner, som er registreret hos Mono, eller som peger til Mono. Hvis SSL-certifikatet købes til et peget domæne (altså et domæne, som er registreret hos en anden udbyder, men peger på din hjemmeside hos Mono.net) vil certifikatet ikke medfølge, hvis pegningen ophæves.

DOMÆNE PRISER

DOMÆNEPRISER

E-mailpriser

E-MAILPRISER