mono.net Webinar oktober 2014: Styrk salget med SEO

Dato: 16.09.2014

Webinar: Styrk dit salg med SEO

Så er vi igen klar med et nyt webinar, og denne gang sætter vi fokus på, hvordan du kan markedsføre din hjemmeside med SEO og derigennem øge dit salg. Webinaret starter Onsdag d. 1. oktober kl. 10:00, og du kan tilmelde dig allerede nu, så du er sikret en plads. Det er gratis at deltage, men husk at der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag!

Programmets indhold


Søgemaskineoptimering er uundværlig for enhver hjemmesideejer, som gerne vil tiltrække nye kunder og derigennem øge sit salg igennem hjemmesiden. Det kan dog være noget af en jungle at finde den helt rigtige udnyttelse af keywords, da konkurrencen er hård om at nå til tops i søgeresultaterne, hvor fx Google ofte ændrer på best practice.

Da vi ved, at mange monobrugere ikke har så stort kendskab til SEO, vil mono's online manager Jillian give en grundig introduktion og gode tips til, hvordan du kan bruge monoværktøjet til at nemt at forbedre din hjemmesides On-page SEO. Lær hvor du indsætter dine SEO-tekster og hvad der er vigtigt at fokusere på i din hjemmesides indhold. Du vil også få gode ideer til, hvad du kan gøre uden for monoværktøjets rammer for at øge trafikken til din hjemmeside (Off-page SEO).

Mød dine værter: Jillian og Line


Dine værter til dette webinar hedder Jillian Als (Online Manager) og Line Nymand Hansen (Digital marketingassistent). Jillian er med hendes gode humør og høje arbejdsmoral hjertet i mono.net. Hun er ekspert i søgemaskineoptimering og online markedsføring, og hun vil derfor være hovedtaler på dette webinar. Line vil agere tovholder og assistere Jillian med at besvare jeres spørgsmål.

Line

Jillian

Praktiske informationer


Webinar-præsentationen vil vare ca. 30 minutter og efterfølges af 15 minutters spørgerunde, hvor værterne vil forsøge at besvare så mange spørgsmål som muligt inden for den aftalte tid. Webinaret løber af stablen:

  • Onsdag den 1. oktober kl. 10:00

Husk at hverken dine værter eller de andre deltagere i webinaret kan se eller høre dig undervejs. Du kan kun lytte og se med samt indsende dine spørgsmål til os via en chat eller Twitter (Tweet til os på #mononetwebinar). Bemærk at webinar-programmet er engelsk, men selve præsentationen er 100% på dansk.

For at opnå den bedst mulige lyd anbefaler vi, at du tilslutter høretelefoner/head set til din computer, når du deltager. Du kan også deltage i webinaret fra din iPad eller iPhone med appen ”GoToMeeting”.

Den der kommer først til mølle


Til dette webinar er der som altid et begrænset antal pladser. Hvis du vil sikre dig, at du kan deltage, så du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til os, så kan du tilmelde dig allerede nu. Så er du også sikret en kopi af webinaret, som vi sender til dig efterfølgende på mail. Så selv om du skulle blive forhindret i at deltage på dagen, vil du stadig have mulighed for at se webinaret på et tidspunkt der passer dig.