mono.net Webinar: Mød supportteamet hos mono.net

Dato: 07.01.2015

Webinar: Få hjælp fra supportteamet

Nu har du muligheden for at møde nogle af mono.net's fantastiske supportere. Tilmeld dig årets første webinar, hvor du kan stille dine spørgsmål direkte til dine værter Cecilie og Laus, som har flere års erfaring med at yde god support til mono.net's kunder. Dette webinar er både for nye og garvede brugere. Formålet er, at hjælpe dig til at få løst de udfordringer du måtte have med mono-værktøjet, få opklaret de ting du måtte undre dig over, og høre supportteamets bud på hvordan du bedst overkommer de hyppigste årsager til, at der kan opstå problemer.

Programmets indhold


Dette webinar bliver anderledes opybgget end de tidligere webinarer vi har afholdt i mono.net, da vi denne gang tilegner størstedelen af indholdet i programmet til deltagernes konkrete behov. Derfor er kun de første 10 minutter af præsentationen fastlagt, og de resterende 35 minutter afhænger af de spørgsmål, som stilles af deltagerne på webinaret.

Ved at deltage på webinaret får du altså en unik mulighed for at stille spørgsmål direkte til supporterne via en chat. Formålet med denne åbne support-zone er, at du som bruger kan stille spørgsmål til hvordan mono-værktøjet fungerer og spørge til udfordringer som du muligvis oplever i mono-værktøjet. Vores dygtige supportere vil tage så mange spørgsmål op som muligt, og vise dig og de andre brugere, hvordan man får det mest optimale ud af værktøjet og bedst løser udfordringer. Du kan fx spørge ind til:

 • Account Center 
 • Adgangskodebeskyttelse
 • Opsætning af email
 • Opsætning af SMTP-indstillinger for Email
 • Opsætning af betalingspartnere i webshoppen
 • Responsive design
 • Domæner (registrering, flytning, pegning)
 • DNS opsætning
 • Bookingmodulet
 • Og hvad du ellers har lyst til at spørge om!

Dette er din chance for at få helt styr på, hvordan du bruger de forskellige funktioner i mono.net! Vi vil besvare spørgsmålene i det omfang det er muligt, således at vores svar er relevant for alle deltagere. Det vil sige, at stiller du et spørgsmå, som er meget unikt for din hjemmeside, vil vi ikke gå i detaljer med at løse problemet under webinaret. Vi vil i stedet komme med et generelt løsningsforslag på problemet, og henvise til at du opretter en supportticket, hvis der fx er et teknisk problem der skal løses.

Mød dine værter: Cecilie og Laus


Dine værter til dette support webinar hedder Cecilie (Retention marketing coordinator) og Laus (Senior udvikler). Hvis du nogensinde har indsendt en supportticket til mono, er der en god chance for, at du har fået hjælp af Cecilie. Hun har været med os siden 2010, og er indbegrebet af god kundeservice og kender alle de typiske udfordringer, man kan løbe ind i med mono-værktøjet. Laus har siden 2012 været med til at udvikle de mange produkter og funktioner mono-værktøjet byder på, og er ekspert i de dybere tekniske lag af mono. Han kan derfor hjælpe med at besvare de mere tekniske spørgsmål, du måtte have.

 

Cecilie

Laus

Praktiske informationer


Webinar-præsentationen vil vare ca. 45 minutter. Værterne vil forsøge at besvare så mange spørgsmål som muligt inden for den aftalte tid. Webinaret løber af stablen:

 • Onsdag d. 25 Februar kl. 10:00

Husk at hverken dine værter eller de andre deltagere i webinaret kan se eller høre dig undervejs. Du kan kun lytte og se med samt indsende dine spørgsmål til os via en chat. Bemærk at webinar-programmet er engelsk, men selve præsentationen er 100% på dansk.

For at opnå den bedst mulige lyd anbefaler vi, at du tilslutter høretelefoner/head set til din computer, når du deltager. Du kan også deltage i webinaret fra din iPad eller iPhone med appen ”GoToMeeting”.

Den der kommer først til mølle


Til dette webinar er der som altid et begrænset antal pladser. Hvis du vil sikre dig, at du kan deltage, så du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til supporterne, så kan du tilmelde dig allerede nu. Så er du også sikret en kopi af webinaret, som vi sender til dig efterfølgende på mail. Så selv om du skulle blive forhindret i at deltage på dagen, vil du stadig have mulighed for at se webinaret på et tidspunkt der passer dig.

OBS! Du kan ikke længere tilmelde dig webinaret