mono.net Webinar: Sådan laver du en hjemmeside med mono.net

Dato: 19.05.2015

Webinar: Sådan laver du en hjemmeside med mono.net

Er du ny bruger af mono.net, og vil du gerne have eksperternes råd til hvordan du kommer bedst fra start med din nye hjemmeside? Så er vores kommende webinar den 17. juni helt sikkert noget for dig. Her vil en af Mono's designere nemlig vise dig, hvordan du skridt for skridt kan opbygge en hjemmeside. Samtidig kan du lære en masse nyttige genveje i systemet, du helt sikkert ikke kender til, men som kan spare dig for en masse tid.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladserså tilmeld dig nu!

Bemærk: Webinaret er lukket for tilmeldinger.

Programmets indhold


Hjemmesideværktøjet mono.net er nemt at bruge og lige til at gå til. Alligevel er der en masse spørgsmål, der ofte stiller sig i kø, når man skal til at gå i gang med at opbygge sin hjemmeside. For eksempel:

  • Skal man vælge en hjemmesideskabelon, eller starte fra bunden af?
  • Hvordan skifter man hjemmesidens design?
  • Hvad er en overskuelig menustruktur, og hvordan laver man den?
  • Hvordan optimerer man hjemmesiden til søgemaskiner (Google)? 
  • Hvordan laver man en god forside?
  • Hvordan skal man placere tekst i forhold til billeder på de forskellige sider?
  • Hvordan optimerer man hjemmesiden til responsive design, så den er mobilvenlig?

Derfor har vi valgt at dedikere dette webinar til alle brugere af mono.net, som gerne vil have styr på de basale funktioner i hjemmesideværktøjet og gode tips, som kan lette redigeringsarbejdet. Webinaret er også ideelt for dig, som overvejer at bruge mono.net til din hjemmeside, men gerne vil have indblik i hvordan det fungerer først.

I de første 30 minutter af webinaret vil vi inde i hjemmesideværktøjet gennemgå, hvordan du bedst griber opbygningen af din hjemmeside an. Du skal derfor ikke forvente en lang power point præsentation, men en flydende gennemgang af mono.net værktøjets mange facetter. Herefter vil alle deltagerne få mulighed for at stille spørgsmål til mono.net's funktioner i de sidste 15 minutter.

Mød dine værter: Line og Ida


Dine værter til dette webinar hedder  Line Nymand Hansen (Digital marketingassistent) og Ida Grue (Grafisk designer). Ida har designet de fleste hjemmesideskabeloner i mono.net og har stor erfaring med at bruge mono.net til at opbygge hjemmesider fra bunden med en rød tråd i designet. Hun er derfor hovedtaler på dette webinar. Line har stor erfaring med at markedsføre hjemmesider og har stort kendskab til mono.net. Hun vil fungere som tovholder under webinaret og administrere deltagernes spørgsmål og kommentarer samt besvare spørgsmål relaterede til online markedsføring.

Line

Ida

Praktiske informationer


Webinar-præsentationen vil vare ca. 45 minutter. Webinaret løber af stablen:

  • Onsdag d. 17 juni kl. 10:00

Bemærk at hverken værterne på webinaret eller de andre deltagere i webinaret kan se eller høre dig undervejs. Du kan kun lytte og se med på skærmen, samt indsende dine spørgsmål til os via en chat. Bemærk at webinar-programmet er engelsk, men selve præsentationen er 100% på dansk.

For at opnå den bedst mulige lyd anbefaler vi, at du tilslutter høretelefoner/head set til din computer, når du deltager.

Først til mølle princippet


Hvis du vil sikre dig en plads på webinaret, anbefaler vi dig at tilmelde dig allerede nu, så du er sikker på at kunne være med. På den måde er du også sikret en kopi af hele webinaret, som vi sender til dig efterfølgende. Hvis du skulle blive forhindret i at deltage på dagen, vil du dermed have mulighed for at se webinaret en anden dag.

Finder du ud af at du bliver forhindret i at deltage, kan du også sagtens afmelde dig webinaret igen, således at der bliver en plads fri til en anden deltager.

2 kommentar(er)

Skriv gerne en kommentar eller et spørgsmål - Klik her!

2015.06.16 Skrevet af Mono
Hej Sonja!

Hvis du er tilmeldt webinaret får du automatisk en optagelse af hele præsentationen på mail efterfølgende :)

Venlig hilsen
Mono teamet
2015.06.16 Skrevet af Sonja Subcleff
Jeg er tilmeldt webinaret, men er blevet forhindret.
Er det muligt at få tilsendt webinaret, så jeg kan høre det senere?
Mvh. Sonja