Webinar om inspiration til design med mono

Dato: 15.07.2014

Se webinaret: Inspiration til design

Den 24. og 25. juni 2014 afholdt mono.net et webinar for alle brugere, der savnede tips og inspiration til at forbedre deres mono.net-hjemmesiders design og indhold med en kreativ brug af moduler. Efter præsentationen fik deltagerne mulighed for at stille spørgsmål direkte til en af Mono's designere.

Nu er hele optagelsen tilgængelig for alle mono.net-brugere. Så hvis du savner gode tips til, hvordan du kan udnytte og kombinere nogle af de nyeste fuld-bredde moduler i mono for at opnå fantastiske effekter, samtidig med at din hjemmeside fremstår mere professionel og moderne, så kan webinaret klart anbefales.

De første 30 minutter præsenterer værterne Line og Jacob dagens program, og i de sidste 15 minutter besvarer værterne spørgsmål fra deltagerne og giver gode råd til hjemmesidedesign i fuld bredde. God fornøjelse!

Flere webinarer til efteråret - Markedsføring og SEO


Vi har fået meget positiv feedback fra deltagerne på de to webinarer vi indtil videre har afholdt her i Mono, som vi bruger til at forbedre vores præsentationer. Tusind tak for det! Vi planlægger allerede nu at afholde flere webinarer efter sommerferien, hvir vi vil gå lidt væk fra designtemaerne og fokusere mere på, hvordan du kan markedsføre din hjemmeside.

Vi kan allerede nu afsløre, at næste webinar kommer til at omhandle SEO, og hvordan du styrker din hjemmesides synlighed på nettet. Så hold øje med bloggen i løbet af sommeren, så du kan nå at tilmelde dig det næste webinar. Der er nemlig et begrænset antal pladser, og vi kører med først-til-mølle-princippet.