mono.net Webinar juni 2014: Inspiration til Design

Dato: 02.06.2014

Webinar: Inspiration til design med Fuldbreddemoduler

Hvis du mangler tips og inspiration til, hvordan du kan forbedre din monohjemmesides design og indhold med et kreativt brug af moduler, så er vores kommende webinar d. 24. og 25. juni 2014 helt sikkert noget for dig! Vi viser nemlig eksempler på, hvordan du kan udnytte og kombinere nogle af de nyeste fuldbreddemoduler i mono for at opnå fantastiske effekter, samtidig med at din hjemmeside fremstår mere professionel og moderne.

Det er gratis at deltage, men husk at der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag!

Hovedpunkter for programmet


Glæd dig til et spændende program om brugen af fuldbreddemoduler, der vil give dig rig inspiration og konkrete tips til, hvordan du kan modernisere og optimere din monohjemmeside efter de nyeste trends inden for hjemmesidedesign.

De nye fuldbreddemoduler kan virke overvældende og komplekse i forhold til de mere generelle moduler i mono. Dette kan gøre det svært at forstå, hvordan modulerne kan udnyttes bedst muligt og være en barriere for din egen kreative udfoldelse. Derfor vil en af mono’s egne designere på dette webinar give dig en dybere forståelse for de muligheder, du har med fuld-bredde modulerne, samt give konkrete tips og eksempler på best practice fuldbreddedesign i monoværktøjet. På webinaret kan du altså lære, hvordan du udnytter modulernes funktioner til at opnå unikke effekter, der understøtter din hjemmesides formål.

Glæd dig også til at få et helt eksklusivt indblik i, hvad designerne har på tegnebrættet til den næste generation af fuldbreddemoduler i mono! 

Mød dine værter: Jacob og Line


Dine værter til dette webinar hedder Jacob Munch (Grafisk designer) og Line Nymand Hansen (Digital marketingassistent). Jacob har spillet en nøglerolle i udviklingen af samtlige nye fuld-bredde moduler i D4 design. Han er derfor hovedtaler på dette webinar, og kan svare på spørgsmål omkring grafisk design samt give gode eksempler på professionelle og kreative designs i mono. Line er medansvarlig for markedsføringen af mono.net og vil fungere som tovholder under webinaret og administrere jeres spørgsmål og kommentarer.

Line

Jacob

Praktiske informationer


Webinaret vil blive afholdt på 2 forskellige datoer og tidspunkter for at sikre, at så mange som muligt har mulighed for at deltage. Indholdet i præsentationerne vil være 100% éns, så du behøver kun tilmelde dig én af tidspunkterne (Tilmeld dig nederst på siden her):

  • Første præsentation (Aften): 24 juni kl. 20:00
  • Andet præsentation (Morgen): 25. juni kl. 10:00

Webinar-præsentationen vil vare ca. 30 minutter og efterfølges af 15 minutters spørgerunde, hvor værterne vil forsøge at besvare så mange spørgsmål fra deltagerne som muligt inden for den aftalte tid. Husk at hverken dine værter eller de andre deltagere kan se eller høre dig. Du kan kun lytte og se med samt indsende dine spørgsmål til os undervejs. Bemærk at webinar-programmet er engelsk, men selve præsentationen er 100% på dansk.

For at opnå den bedst mulige lyd anbefaler vi, at du tilslutter høretelefoner/head set til din computer, når du deltager.
 

NYHED!
Du kan nu også deltage i webinaret fra din iPad eller iPhone med appen ”GoToMeeting”

Tilmeld dig nu – Først til mølle!


Der er et begrænset antal pladser til hvert webinar, så hvis du allerede nu ved, at du har tid og lyst til at deltage, så anbefaler vi, at du tilmelder dig hurtigst muligt.

Bemærk at du som deltager vil få en kopi af webinaret tilsendt efterfølgende. Så hvis du har tilmeldt dig, men på dagen finder ud af at du alligevel ikke kan deltage, kan du se webinaret på et senere tidspunkt. Husk dog at fordelen ved at deltage er, at du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til mono’s eksperter.

2 kommentar(er)

Skriv gerne en kommentar eller et spørgsmål - Klik her!

2014.07.02 Skrevet af mono
Hej Tage!

Tak for dit spørgsmål. Webinaret vil blive tilgængeligt her på bloggen i løbet af juli, så hold evt. øje med bloggen her eller vores Facebookside, hvor vi lægger det ud. Husk at du også er velkommen til at skrive dig op til vores webinarer, selv om du ikke har tid til at deltage, for så får du tilsendt optagelsen på mail umiddelbart efter liveoptagelsen. Bare et tip :)

Fortsat god dag!

//Dit mono team
2014.06.30 Skrevet af Tage Hargaard
Jeg missede desværre webinaret med "Inspiration til design med Fuld-bredde moduler". Bliver der lagt et link ud til webinaret senere?