WORKSHOP:
LÆR AT LAVE EN
PROFESSIONEL HJEMMESIDE

spar 50% på NY V3-HJEMMESIDE

Da du har været en trofast V1-kunde igennem mange år hos Mono, har vi lavet et helt specielt tilbud til dig. Du kan nu udskifte din V1 hjemmeside med en professionel V3 hjemmeside, så den lever op til de nyeste krav indenfor design, funktionaliteter, SEO og Google's krav om mobiloptimering. 

Du sparer hele 50% på et årsabonnement og får et gratis .dk domæne samt en email-konto oveni. Som en ekstra bonus tilbyder vi også at kreditere dit resterende V1-abonnement!

DIN PRIS: 450 KR.

Årligt Professional abonnement (værdi 720kr.)
Domæneregistrering af .dk-domæne (værdi 100kr.) *
E-mailkonto (værdi 192kr.) **
Samlet værdi: 1.012 kr.

BEMÆRK: 01-08-2015 ophører support på V1

Tiden har sat sine spor på V1-værktøjet, Google kræver nu mobiloptimerede hjemmesider, og det er derfor nu tid til at pensionere V1. Fra og med 1. august 2015 lukker Mono derfor for udvikling og support på V1-hjemmesider for at fokusere alle ressourcer på at optimere den nyeste version af mono.net - V3. Har du spørgsmål til overgangen fra V1 til V3? Få svar på dem her.

Tak fordi du har tilmeldt dig workshoppen hos IVÆKST i samarbejde med mono.net.

Betingelser for tilbuddet:
Tilbuddet skal benyttes inden 31-12-2015 og gælder kun kunder, som har en V1 hjemmeside.
* Domænet fornyes automatisk til 45 DKK inkl, moms efter 1. år medmindre dette er opsagt hos DK-Hostmaster inden forlængelsesdatoen. 
** E-mailkontoen fornyes automatisk efter 1. år medmindre abonnementet er opsagt forinden. Prisen er da 192 DKK inkl. moms. 

HAR DU SPØRGSMÅL? RING PÅ 32 10 30 70

SÅDAN FÅR DU 50% RABAT

1. VÆLG EN SKABELON

Start med at vælge en skabelon for din nye V3 hjemmeside her. Vælg en hjemmesideskabelon, som har et design der passer til din hjemmesides formål. Når du har valgt, klik da på “Vælg denne skabelon” og du vil herefter blive logget ind på din nye hjemmeside. 

2. Opret V3 hjemmeside

Vælg et nyt brugernavn og en adgangskode samt den e-mailadresse, du ønsker skal være tilknyttet hjemmesiden. Bemærk! Indtaster du e-mailen, som står din V1-hjemmeside er registreret på, skal du indtaste adgangskoden til dit nuværende login.

3. Spar 50% med RABATKODEN

Klik på 'Opgradér øverst til højre i værktøjet, og vælg Professional (720kr) eller Ecommerce (1.920kr). Indtast rabatkoden MONOVIP i betalingsflowet. Rabatten fratrækkes automatisk beløbet. Vi hjælper vi dig gennem overgangen fra V1 til V3. Læs mere her

FORMULAR

FUNKTIONER I V3

drag 'n drop

Det er blevet endnu nemmere at redigere i V3! Du redigerer din V3 hjemmeside fungerer på samme måde som du kender det fra V1, ved hjælp af drag'n drop

Moderne designs

Der findes utallige designs du kan vælge i mellem som alle er meget bredere end din V1 hjemmeside, og desiden optimeret til responsive design også

Mobil-optimeret

Din hjemmeside er automatisk mobil-optimeret, og lever op til Googles krav om responsive design. Designet tilpasses automatisk alle skærmstørrelser (pc, tablet & mobil)

Billedmoduler

Få det bedste ud af dine flotte billeder! Du finder en lang række af unikke billedmoduler med mange forskellige funktioner, fx muligheden for at oprette slideshows, indsætte tekst på billeder, oprette links til andre sider etc. 

Fuldbredde video

Video sælger langt bedre end ord! Fang dine besøgende med levende billeder ved at integrere en video på din V3 hjemmeside, som fx fylder hele bredden på hjemmesiden. Det tager kun få sekunder, men er fantastisk effektivt

50+ nye moduler

Det nye værktøj indeholder over 50+ nye funktioner og moduler. Alle er optimeret til at skabe et professionelt og moderne indhold på din hjemmeside. Du finder bl.a. formular-moduler, kontaktmoduler, anbefalinger, Google Maps etc.

Forbedret Seo

Du har langt bedre mulighed for at søgeoptimere din hjemmeside til søgemaskiner som Google og Bing, så dine kunder kan finde dig

sociale medier

Du kan nemt integrere din hjemmeside med sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+ og LinkedIn

Hurtig support

Vores supportteam sidder altid klar til at hjælpe dig, og du kan få masser af hjælp fra vores mange gratis onlineressourcer

 

  EKSEMPLER PÅ V3-HJEMMESIDER

Få svar på dine spørgsmål

Vi guider dig gennem hele overgangen fra V1 til V3! Få hjælp til at bygge din V3-hjemmeside, få kredit for dit gamle V1-abonnement, få hjælp til at overføre domæne og indhold til V3 - Læs mere her

YDERLIGERE SPØRGSMÅL? RING PÅ 32 10 30 70

HVORFOR SKAL JEG HAVE EN V3-HJEMMESIDE?

Der er mange årsager til at vi anbefaler du opretter en ny V3-hjemmeside, hvoraf en af de mest alvorlige årsager er Google's udmelding om at søgemaskinen favoriserer mobiloptimerede hjemmesider. På denne side får du en grunding forklaring på hvorfor Google's krav om mobiloptimering har alvorlige konsekvenser for din V1-hjemmeside. 

Du er meget velkommen til at oprette en gratis prøve på en V3-hjemmeside, hvor du kan afprøve alle funktioner, designs og muduler i V3 uden begrænsninger i 14 dage. På den måde kan du nemt og gratis teste, om V3 er noget for dig. Læs mere om funktionerne her

Hvad får jeg med dette unikke VIP tilbud?

Prøv V3 gratis i  14 dage hvor du har rig mulighed for at afprøve alle funktionerne ubegrænset. Ønsker du at beholde din nye hjemmeside får du 50% rabat på opgraderingen med rabatkoden:
MONOVIP

Du får altså en hel ny Mono-hjemmeside samt et .dk-domæne og en gratis e-mailkonto til en pris, der er billigere end det du på nuværende tidspunkt betaler for dit gamle V1-abonnement. Ydermere får du kredit på dit V1-abonnement, som automatisk fratrækkes forlængelsen af dit abonnement år 2.

Hvad skal jeg gøre når jeg har opgraderet til V3?

Hvis du ønsker at få en kredit på din V1 hjemmeside skal du kontakte Mono support med brugernavnet på din V1-hjemmeside samt din nye V3-hjemmeside. Vi opretter herefter en kredit på den nye konto.

Når du har opgraderet din nye V3-hjemmeside kan du finde tips & tricks samt anbefalinger til hvordan du kommer godt i gang med V3 her. Du får hjælp til at overføre indhold og SEO fra V1 til V3 m.m. 

Hvad sker der med min gamle V1-hjemmeside?

Du kan være helt rolig, din nuværende V1-hjemmeside nedlægges ikke!

Hvis du beslutter dig for at oprette en ny V3-hjemmeside, kan du beholde din V1-hjemmeside så længe du ønsker, således at du fx har mulighed for at kopiere indhold fra den gamle til den nye. V1-værktøjet består som i dag, der vil dog ikke blive implementeret nye funktioner, og der vil ej heller være teknisk support på V1-hjemmesider.

Vores support sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig med alt fra at overføre dit eksisterende domæne og gode råd til at overføre SEO til den nye hjemmeside.

Jeg har flere V1-hjemmesider, hvad gør jeg?

Har du flere V1-hjemmesider får du selvfølgelig mulighed for at benytte tilbuddet til hver af disse. Rabatkoden kan kun bruges 1 gang per konto. Har du flere V1-hjemmesider, og ønsker du at opgradere flere nye V3-hjemmesider, så kan du selvfølgelig benytte tilbuddet for hver af disse.

Kontakt meget gerne kontakte Mono support, og vi hjælper med at give rabat. 

GUIDE: OVERGANGEN FRA V1 TIL V3

Få professionel hjælp helt gratis

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vi forstår til fulde hvis du har spørgsmål vedrørende overgangen fra V1 til V3, og vi guider dig gennem hele processen, fx; hjælp til at bygge din V3-hjemmeside, kredit for dit gamle V1-abonnement, hjælp til at overføre domæne og indhold til V3 etc. Læs mere her

Du kan også kontakte vores supportteam som med glæde hjælper dig med alle dine spørgsmål.
Send dine spørgsmål via formularen, opret en supportticket, send os en mail eller

 

RING PÅ 32 10 30 70

EKSEMPLER PÅ MONO SITES