Pernille Snedker kunst banner
PERNILLE
SNEDKER HANSEN
SNEDKER STUDIO

En verden af farver

Designer og kunstner Pernille Snedker Hansen udfordrer med sine værker vores gængse opfattelse af, hvordan overflader skal ses og føles. Hendes unikke udvikling af marble-teknikken lader hende skabe smukke efterligninger af træernes naturlige årringe og mønstre, som hun bruger til at designe farverige gulve, installationer og værker på print.

Da Pernilles kunst er rig på farverige mønstre, er det vigtigt, at værkerne stilles op i simple rammer. Hendes website er derfor lavet i et lyst og rummeligt design, der indrammer de mange billeder af hendes værker på en rolig måde, der sætter kunsten i fokus. Desuden har hun med videomoduler og fuldskærm-moduler formået at beskrive processen for udarbejdelse af de forskellige produkter på en visuel smuk måde, der giver hjemmesidens besøgende både overblik og indblik i hendes arbejde.

www.snedkerstudio.dk

EKSEMPLER

 

Om Pernille Snedker og mono

Med Mono har jeg fået muligheden for at lave en professionel hjemmeside, hvor jeg på en visuel og interessant måde kan fortælle om de teknikker jeg bruger til mine designs. Mono er meget brugervenligt, og på kort tid har jeg fået opbygget en hjemmeside, som jeg er virkelig glad for. Jeg kan anbefale Mono til alle, som vil have gang i forretningen online.

- Pernille, Stifter