BLIV MONO.NET SAMARBEJDSPARTNER

Ønsker du at indgå i et smarbejde med mono.net? Mulighederne er mange og kun fantasien for et stærkt samarbejde sætter grænserne. Lad os samarbejde om at skabe stærke resultater, som skaber værdi for begge parter.

AFFILLIATE

Tjen penge på at anbefale mono.net til jeres kunder med en affiliate-aftale. I får en unik rabatkode, som udløser en abonnementsrabat og en kommission for hver ny kunde, I henviser til Mono. 

MONO APPS

Er jeres produkter relevante for vores mono.net kunder? Så kan I anmode om at blive Mono Apps partner og få en plads på Mono Apps siden, som bliver besøgt af omkring 1000 brugere om måneden.

GÆSTEBLOGGER

Mono Bloggen har både trofaste læsere og nye besøgende, som gerne vil lære mere om SEO og hjemmesidedesign mv. Har I et budskab eller et produkt, som er relevant for vores kunder? Så kan I blive gæstebloggere!

RABATAFTALE

Sælger I mange hjemmesider igennem et webbureau, hvor I designer hjemmesider? Så skriv til os og lad os sammen finde ud af, om vi kan få gavn af en særaftale.

COBRANDING

Har I et forslag til, hvordan vi kan co-brande et event, en kampagne, et kursus eller noget helt fjerde til vores fælles målgruppe? Så vil vi meget gerne høre fra jer.

NYE FORSLAG

Nu har vi listet en række forskellige samarbejdsformer, men måske ligger I inde med en helt anden spændende ide? Kontakt os endelig og lad os tale om mulighederne for et samarbejde!

AFFILLIATE

Mono's affilliate program giver dig nem adgang til gode rabatter og en fordelagtig kickback-aftale. Klik dig videre nedenfor og få en uddybende forklaring af, hvad det indebærer af fordele for dig og din virksomhed. 

KOM I GODT SELSKAB

VIL DU VÆRE MONO.NET PARTNER?

UDFYLD FORMULAREN

Bemærk: De oplysninger du giver i formularen herunder vil blive brugt af mono.net til at vurdere, om du er egnet som mono.net partner og til at kontakte dig med svar på din henvendelse. Hvis du er egnet som partner, vil vi bruge oplysningerne til at oprette dig i vores administrationssystemer.

 
Jeg accepterer betingelserne

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG​!