mono.site - FAQ

1. Hvad er Mono.siteHvordan adskiller Mono.site sig fra mono.net? 
Mono.site er vores helt nye og forbedrede værktøj til små og medium virksomheder, der har brug for en hjemmeside. Et kraftigere værktøj, en bedre brugeroplevelse og smukke skræddersyede skabeloner.      

2. Hvad vil ske med mono.net?
Vores eksisterende kunder vil kunne fortsætte med at bruge mono.net - men det vil ikke længere være muligt at oprette nye mono.net hjemmesider. 

3. Kan min hjemmeside flyttes fra mono.net til det nye Mono.site? 
Desværre er det ikke muligt at flytte din nuværende hjemmeside fra mono.net til Mono.site. Vi vil derfor tilbyde dig det første års abonnement på Mono.site gratis*, så du kan genskabe din hjemmeside på vores nye platform (se alle fordelene her). Dette er en fantastisk chance for at kigge på din online tilstædeværelse - visuelt, indholsmæssigt, samt med hensyn til overholdelse af GDPR.  

4. Hvad vil ske med mit mono.net abonnement hvis jeg vælger at oprette min hjemmeside på det nye Mono.site?
Hvis du allerede har købt et mono.net abonnement og ønsker at genskabe din hjemmeside på Mono.site, vil vi tilbyde dig et års Mono.site Professional abonnement gratis*.

Når du har aktiveret dit Mono.site abonnement vil vi afslutte dit gamle hjemmeside abonnement, så det ikke bliver fornyet. Din gamle hjemmeside vil være tilgængelig indtil datoen for abonnementets udløb. 

5. Hvordan kommer jeg i gang med Mono.site?
Ønsker du allerede nu at starte den forbedrede oplevelse, og gå i gang med at bygge din hjemmeside på den nye platform? Fantastisk! Besøg vores nye hjemmeside www.mono.site for at starte din gratis hjemmeside.

 Tag kontakt til os på support@mono.net når du er klar til flytning af dit abonnement, vi vil sende dig kuponkoden der giver dig et års gratis abonnement.  Husk at skrive fra den e-mailadresse som kontoen er registreret på og informér os om brugernavn på din eksisterende mono.net hjemmeside. Vi vil hjælpe dig med at flytte dit abonnement samt eventeulle domæner. 

6. Hvad med min e-mail, webshop og/eller domæne?
For nu, skal du fortsætte med anvende din mono.net konto til at administrere disse abonnementer. 
 

Har du andre spørgsmål?

Er du ny kunde? Tøv ikke med at kontakte os på help@mono.site.
Har du allerede en konto på mono.net, kontakt os på support@mono.net   
 


*Gælder mono.net hjemmeside-abonnementer med årlig eller 2-årlig betaling.