Professionel hjemmeside med mono.net

PROFESSIONELLE

RESPONSIVE

HJEMMESIDER

PRØV GRATIS

PROFESSIONELLE
RESPONSIVE
HJEMMESIDER

 

LAV EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE

UNIKKE DESIGNS    |   NEMT OG PROFESSIONELT     |    GRATIS DOMÆNE

Velkommen til det mest brugervenlige og fleksible hjemmesideværktøj på det danske marked. Opbyg din hjemmeside og publicer den på ingen tid. Med mange forskellige skabeloner, moderne designs og let anvendelige moduler at vælge imellem, bliver resultatet helt unikt. Du behøver ikke at have nogen kode- eller designfærdigheder, for at kunne lave en professionel mobiloptimeret hjemmeside.

Og det bedste af det hele? Det er GRATIS og helt uforpligtende at komme i gang med Mono, og hvis du opgraderer til et betalende abonnement inden 30 dage, får du et gratis .dk domæne og en gratis e-mail! 
Vælger du et to-årligt abonnement, betaler du kun hvad der svarer til 49kr. om måneden. 

EKSEMPLER PÅ MONO SITES

 

EKSEMPLER PÅ MONO SITES

mono.net hjemmeside eksempel Pernille Bülow
mono.net hjemmeside eksempel J.Tex and the Volunteers
mono.net hjemmeside eksempel milibe copenhagen
mono.net hjemmeside eksempel Ostergaard
mono.net hjemmeside eksempel Ostergaard
mono.net hjemmeside eksempel Bows by Hand
mono.net hjemmeside eksempel Dorthe Jacobsen frisør
mono.net hjemmeside eksempel Good people

Nemt og professionelt

PREMIUM DESIGN

Med færdiglavede skabeloner og drag n' drop moduler kan du bygge et website op fra bunden på ingen tid, samtidig med du har fuld kontrol over layoutet. Kombinér dine moduler på forskellige måder for at opnå unikke resultater. Det er muligt at tilføje brugerdefineret CSS og HTML.

SEO & HTML5

Søgemaskineoptimering gør, at potentielle kunder kan finde din hjemmeside. Alle Mono-hjemmesider er kodet i HTML5, så Google og andre søgemaskiner nemt kan finde din side. I Mono kan du selv tilføje side-titler, side-URL's, meta tags og beskrivelser for at komme højere op i søgeresultaterne.

DRAG N' DROP

Med drag n' drop teknologi kan du nemt trække moduler ind på din side og placere dem dér, hvor du ønsker. WYSIWYG (What-You-See-Is-What-You-Get) redigeringsprogrammet gør det nemt at designe dit website, da du med det samme kan se, hvordan det vil se ud efter publicering.

GRATIS DOMÆNE

Du får et GRATIS .dk domæne, hvis du opgraderer til et årsabonnement inden 30 dage. Du kan tilknytte så mange domæner til din hjemmeside du ønsker. Du kan både købe et nyt domæne, pege dit eksisterende domæne til Mono eller flytte det til Mono. E-mail hosting er muligt som tilkøb.

HOSTING & BACKUP

Hosting er inkluderet i Mono, og du får ubegrænset diskplads og trafik til din hjemmeside. Alle Monos sider er hostet på en virtuel server, som sikrer fuld skalérbarhed og den højeste ydeevne. Vi tager lokal og fjern backup af din hjemmeside hver dag. Du er derfor sikret!

RESPONSIVE

Antallet af mobile søgninger stiger med lynets hast, og din virksomhed skal være klar til denne udvikling. Med Mono er din hjemmeside optimeret i responsive design, hvilket betyder at den er tilpasset alle skærmstørrelser og vises optimalt på fx smartphones og tablets.

 

START MED 14 DAGES UFORPLIGTENDE PRØVEPERIODE OG OPGRADÉR NÅR DU ER KLAR

Priser

Vores abonnementer er tilpasset dit behov. De inkluderer ubegrænset plads, ubegrænset trafik, adgang til alle funktioner og ubegrænset support. Kort sagt alt er inkluderet, så der kommer ikke nogle ubehagelige overraskelser eller ekstraregninger. Og du kan prøve alle funktioner HELT GRATIS i 14 dage.

Priser

Abonnementerne inkluderer ubegrænset plads, trafik og adgang til alle funktioner. Support er inkluderet i prisen, og du kan prøve alle funktioner HELT GRATIS og uforpligtende i 14 dage. Bemærk at priserne herunder er inkl. moms.

START MED 14 DAGES UFORPLIGTENDE PRØVEPERIODE

 

Oplev styrken ved at have din responsive hjemmeside, webshop og landingssider samlet i ét hjemmesideværktøj. Mono er et nemt, fleksibelt og funktionelt CMS på dansk, hvor alle kan være med til at lave flot designede hjemmesider, som er professionelle og unikke.