Mobilvenlig hjemmeside med mono.net

MOBILVENLIG

HJEMMESIDE

PRØV GRATIS

MOBILVENLIG
HJEMMESIDE

 

Få en professionel mobiloptimeret hjemmeside

Få en mobil hjemmeside

UNIKKE DESIGNS    |   NEMT OG PROFESSIONELT     |    GRATIS DOMÆNE

Velkommen til mono.net - det mest brugervenlige hjemmesideværktøj på det danske marked. Opbyg din hjemmeside og publicér den på ingen tid. Ingen kode- eller designfærdigheder er nødvendige for at kunne lave en flot hjemmeside med Mono! Med professionelle designs og let anvendelige moduler at vælge imellem bliver resultatet helt unikt. Og med responsive design er du sikker på, at din hjemmeside er tilpasset til alle skærmstørrelser, så du altid giver dine besøgende den bedste oplevelse.  

Det er GRATIS og uforpligtende at komme i gang med Mono, og hvis du opgraderer til et betalende årsabonnement inden 30 dage, får du et gratis .dk domæne og en gratis e-mail!

EKSEMPLER PÅ MONO SITES

 

EKSEMPLER PÅ MONO SITES

NEMT OG PROFESSIONELT

DRAG 'N DROP

Ved hjælp af 'drag’n drop' teknologien i Mono kan du hurtigt og nemt opbygge din hjemmeside uden brug af kodning.

PROFESSIONELT DESIGN

Mono gør det nemt for små virksomheder at lave en professionel hjemmeside, og du kan komme i gang helt gratis.

RESPONSIVE DESIGN

Med responsive design er din hjemmeside tilpasset alle skærmstørrelser, så du både fanger dine kunder på pc, tablet og mobil.

SEO

Du kan meget nemt optimere din hjemmeside til søgemaskiner som Google og Bing, så dine kunder kan finde dig.

Sociale medier

Du kan nemt integrere din hjemmeside med sociale medier som Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn.

Support

Vores supportteam sidder altid klar til at hjælpe dig, og du kan få masser af hjælp fra vores mange gratis onlineressourcer.

 

START MED 14 DAGES PRØVEPERIODE OG OPGRADÉR NÅR DU ER KLAR

Priser

Abonnementerne inkluderer ubegrænset plads, trafik og adgang til alle funktioner. Support er inkluderet i prisen, og du kan prøve alle funktioner HELT GRATIS og uforpligtendei 14 dage. Bemærk at priserne herunder er inkl. moms.

START MED 14 DAGES PRØVETID OG OPGRADÉR NÅR DU ER KLAR

 

Priser

Vores abonnementer er tilpasset dit behov. De inkluderer ubegrænset plads, ubegrænset trafik, adgang til alle funktioner og ubegrænset support. Kort sagt alt er inkluderet, så der kommer ikke nogle ubehagelige overraskelser eller ekstraregninger. Og du kan prøve alle funktioner HELT GRATIS i 14 dage.

Oplev styrken ved at have din responsive hjemmeside, webshop og landingssider samlet i ét hjemmesideværktøj. Mono er et nemt, fleksibelt og funktionelt CMS på dansk, hvor alle kan være med til at lave flot designede hjemmesider, som er professionelle og unikke.