STYRK DIT SALG ONLINE

STYRK DIT SALG ONLINE

Lav din egen mono.net webshop Børnetøj milibe copenhagen
Lav din egen mono.net webshop, Smykker, Kinz Kanaan
Lav din egen mono.net webshop, Børnetøj, Dyrebar
Lav din egen mono.net webshop, Smykker, Pernille Bülow
 

Lav din egen webshop

For at kunne øge dit salg er det vigtigt, at dine kunder kan finde og købe dine produkter online fra både computer, tablet og mobil. Mono's webshop er skabt til at være tidsbesparende for den lille virksomhedsejer at bruge, og den er et essentielt værktøj til at øge din omsætning med fokus på enkelthed og visualitet og. Der er mange forskellige shopmoduler til rådighed, som gør det nemt for dig at skræddersy din webshop's design, så den passer til din hjemmeside og dit produktsortiment.

Produktdatabasen hjælper dig med at lagre alle dine produktinformationer på ét samlet sted for at gøre det nemt for dig at administrere webshoppen. Dertil kan du indsætte dine produkter overalt på din hjemmeside, så du tilpasser produktvisningen til de sider, hvor de er relevante for dine besøgende, så der er størst sandsynlighed for salg.

 

WEBSHOP FUNKTIONER

ÉN DATABASE

Opdater og rediger dine produkter fra ét samlet sted nemt og hurtigt. Mono's webshopløsning består af én samlet database, hvor du kan tilføje og redigere produkter, oprette kategoriske tags og dermed differentiere produkterne.

KATEGORIER OG TAGS

Tilføj kategorier og tags til dine produkter for at gøre det nemt at vise dem kategorisk. Placér produktkategorien på de sider, der har relevans for kategorien, og øg chancen for at dine kunder finder produkter, de vil købe.

WEBSHOP SEO

Med Mono kan du nemt optimere din shop til søgemaskiner som Google og Bing. Derudover genereres der også automatisk sitemaps som XML (sitemaps.xml) for at hjælpe søgemaskinerne med at indeksere din shop hurtigere og mere effektivt.

BETALINGS-PARTNERE

Mono's webshop kan integreres med både PayPal og QuickPay, som gør det muligt at behandle ordrer sikkert og fortroligt, som dine kunder forventer.

INGEN GEBYRER

Med en mono.net webshop kan du have et ubegrænset antal produkter og ordrer såvel som ubegrænset trafik. Der er ingen transaktions-omkostninger forbundet med Mono's webshopløsning.

MOBIL WEBSHOP

Dine kunder bruger i højere og højere grad mobil og tablet til at søge efter produkter, og især til at shoppe. Derfor har Mono's webshop responsive design, så du kan styrke dit salg online.