TAK FOR DIN
TILMELDING!
TAK FOR DIN
TILMELDING!

FÅ GRATIS HJEMMESIDE-PRØVE

Inden du møder op til workshoppen bedes du oprette en gratis prøveperiode hos mono.net og sætte dig lidt ind i hjemmesideværktøjet. På den måde sikrer vi, at alle deltagere har en god forudsætning for at gå fra workshoppen med en hjemmeside in-the-making. Følg anvisningerne herunder for at oprette din prøveperiode.

Bemærk! Igennem IVÆKST sparer du 40% på et årsabonnement på en hjemmeside hos Mono. Så hvis du får lyst til at opgradere inden vi mødes på workshoppen, kan du læse mere her.

SPAR 40% PÅ DIN HJEMMESIDE

Igennem IVÆKST sparer du 40% på et årsabonnement på en hjemmeside hos Mono. Læs mere her.

Følg disse 3 trin

1. VÆLG en SKABELON

Gå ind på www.mono.net og klik på “Prøv gratis nu” eller “start her”. Find da en hjemmesideskabelon, som har et design der passer til din hjemmesides formål. Når du har valgt, klik da på “Vælg denne skabelon”. 

2. Opret hjemmeside

Vælg et brugernavn og en adgangskode til hjemmesiden og indtast den e-mailadresse, du ønsker skal være tilknyttet hjemmesiden. Klik på “OPRET” når du er klar. Du kommer nu direkte ind i hjemmesideværktøjet og kan gå i gang med at redigere.

3. UDFYLD FORMULAREN

Når du har oprettet din hjemmeside, bedes du udfylde og indsende nedenstående formular med dine hjemmesideoplysninger. Vi vil herefter sørge for, at du har fri adgang til at bruge hjemmesiden til og med workshoppens afholdelse!

FORMULAR

Forlæng din prøveperiode

Når du har oprettet en gratis prøveperiode på mono.net skal du give os dine hjemmesideoplysninger, så vi kan forlænge din prøveperiode frem til workshoppens afholdelse (En normal prøveperiode er på 14 dage). Bemærk at du skal oplyse den e-mail og det brugernavn, du har brugt til at oprette hjemmesiden med.

København
Odense
Aarhus

EKSEMPLER PÅ MONO SITES

 

EKSEMPLER PÅ HJEMMESIDER LAVET MED MONO

FUNKTIONER I MONO

drag 'n drop

Ved hjælp af 'drag’n drop' teknologien i Mono kan du hurtigt og nemt opbygge din hjemmeside uden brug af kodning.

premium design

Mono gør det nemt for små virksomheder at lave professionelle hjemmesider, og du kan komme i gang helt gratis.

Responsive

Med responsive design er din hjemmeside tilpasset alle skærmstørrelser, så du både fanger dine kunder på pc, tablet og mobil.

Seo

Du kan meget nemt optimere din hjemmeside til søgemaskiner som Google og Bing, så dine kunder kan finde dig.

sociale medier

Du kan nemt integrere din hjemmeside med sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+ og LinkedIn.

support

Vores supportteam sidder altid klar til at hjælpe dig, og du kan få masser af hjælp fra vores mange gratis onlineressourcer.

Oplev styrken ved at have din responsive hjemmeside, webshop og landingssider samlet i ét hjemmesideværktøj. Mono er et nemt, fleksibelt og funktionelt CMS på dansk, hvor alle kan være med til at lave flot designede hjemmesider, som er professionelle og unikke.