Good people banner

Good People

Video marketing bureau

Goodpeople er et digitalt og kreativt studio, der integrerer marketing, kreativitet og digitale strategier igennem visuel kommunikation og produktioner. Vores hovedbeskæftigelse består i at skabe indhold til video-marketing, men vi leverer også en lang række produkter og ydelser inden for musikvideoer, video-testimonials, produktvideoer, dokumentarer, social medie-håndtering, design og fotografering.

Responsive hjemmeside

Good people har valgt at benytte den brede pallet, Mono-pakken tilbyder til deres løsning. De har udarbejdet en komplet hjemmeside i responsive design med flotte visuelle effekter med vægt på video, da virksomhedens hovedprodukt er at fortælle deres klienters historier igennem video. 

http://www.goodpeople.dk/

EKSEMPLER

 

Martin Thaulow profil

Om Good people og mono

Vi har gennem mange år brugt Mono til vores hjemmesider, og det er fantastisk at værktøjet hele tiden bliver opdateret med nye moduler og designs, så man nemt kan modernisere hjemmesiden jævnligt. På vores nye hjemmeside i responsive design har vi gjort vores design helt unikt ved bl.a. at vælge skrifttyper og farver, som passer til virksomhedens visuelle identitet. Vi har brug for ofte at kunne opdatere vores hjemmeside, så det er rart at vi kan klare det hele selv og ikke er afhængige af en ekstern udvikler. Jeg kan til enhver tid anbefale Mono til andre virksomheder som gerne vil have en professionel hjemmeside, som man selv kan administrere!


- Martin, Ejer