Mono præsenterer V5

Dato: 11.12.2015

forhandlerwebinar: MONO PRÆSENTERER V5

Vi har bygget et helt nyt hjemmesideværktøj, som vi kalder V5. Med V5 får du øget designfrihed, en lang række længe efterspurgte features som fx parallax scrolling, et billedbibliotek, globale og lokale designfunktioner, modulgrupper som sparer dig tid, en helt ny brugergrænseflade, muligheden for at skifte designskabelon og meget mere. Læs mere om V5 her.

Den 11. december 2015 afholdt Monos Kreative Direktør René Petersen et webinar, hvor han præsenterede det nye system for alle mono.net forhandlere. Se hele optagelsen af webinaret herunder.

Vil du have en V5 konto og teste systemet af? Så send en mail til partner@mono.net. Bemærk - du skal være medlem af vores forhandlerprogram for at kunne få en gratis konto. 

 
2 kommentar(er)

Du er velkommen til at efterlade en kommentar HER

2015.12.18 Skrevet af Line
Hej Tom!

Tusind tak for din kommentar og din feedback. Vi har svaret på dit spørgsmål i den support-ticket du har sendt, men helt kort kan jeg fortælle, at det endnu ikke er muligt. Vi er dog super glade for din feedback og tager det med videre! (-:

De bedste hilsner
Line fra Mono Teamet
2015.12.16 Skrevet af Tom
Ser meget lovende ud, og hvis man har lidt erfaring med andre cms'er og fx mailchimp, er det til at gå til.
Et enkelt spørgsmål omkring publicering; er det muligt at time publicering til fx et bestemt tidspunkt eller et bestemt tidsrum, så man fx kan lave en landingpage klar til en kampagne, og så går den i luften kl. 23.59 og lukker selv ned igen et døgn eller 2 eller 10 efter?