PROFESSIONELLE
RESPONSIVE
HJEMMESIDER

 

FÅ SSL TIL DIN HJEMMESIDE

Oprettelsesgebyr: 200kr.

ØGET SIKKERHED   |   STØRRE TROVÆRDIGHED    |    BEDRE SEO

SIKKERHED

Hvis du har SSL bliver adressen for din hjemmeside ændret fra http:// til https:// (s'et står for secure), og al data bliver krypteret. Det er især vigtigt, hvis en hjemmeside indsamler private data som f.eks. betalingskortoplysninger. 

TROVÆRDIGHED

Med et SSL-certifikat bliver der vist synlige tegn på, at hjemmesiden er sikker i browseren. Dette vises oftest med en lille grøn lås eller en tekst, hvor der står "hjemmesiden er sikker", hvilket skaber stor tryghed for besøgende. 

SEO

Google og andre søgemaskiner rangerer hjemmesider med SSL højere i søgeresultaterne. Derfor kan du med SSL både gøre din hjemmeside mere sikker og samtidig få en bedre placering i søgeresultaterne. 

SÅDAN FÅR DU SSL

Du kan bestille og købe et SSL-certifikat til din hjemmeside ved at kontakte mono.net support. Prisen for et SSL-certifikat er kun 200kr. i oprettelsesgebyr, herefter er det gratis så længe du har domænet hos Mono.

Udfyld formularen for at bestille dit SSL-certifikat. Bemærk at der kan gå op til 24 timer efter du har fået svar fra os, inden certifikatet bliver aktiveret.

BEMÆRK! Hvis du ønsker SSL til et domæne, der er hostet af en anden udbyder, skal du sikre dig, at domænet er peget til Monos IP-adresse 185.58.213.125. Ellers kan certifikatet ikke bestilles.

EKSEMPLER PÅ MONO SITES

Priser

Vores abonnementer er tilpasset dit behov. De inkluderer ubegrænset plads, ubegrænset trafik, adgang til alle funktioner og ubegrænset support. Kort sagt alt er inkluderet, så der kommer ikke nogle ubehagelige overraskelser eller ekstraregninger. Og du kan prøve alle funktioner HELT GRATIS i 14 dage.