GRATIS RESPONSIVE
HJEMMESIDE
START HER

En professionel hjemmeside i responsive design

Velkommen til det mest brugervenlige hjemmesideværktøj på det danske marked. Med mono kan du opbygge en professionel hjemmeside i responsive design på få minutter. Kom hurtigt fra start med inspirerende skabeloner, moderne designs og funktionelle hjemmesidemoduler. Og med mono's responsive designfunktioner er du sikker på, at din hjemmeside altid ser godt ud på computere, tablets og smartphones.

Og det bedste af det hele? Du behøver ingen kodefærdigheder for at kunne bruge mono og det er helt GRATIS! Opgradér til enhver tid for at få mere avancerede funktioner.

Se eksempler på mono sites

Funktioner

Dit personlige gratis hjemmeside design

PERSONLIGT DESIGN

Med mono's designskabeloner har du muligheden for nemt at opbygge din hjemmeside på ingen tid, samtidig med du har fuld kontrol over layoutet. For de mere avancerede brugere er det muligt at tilføje brugerdefineret CSS og HTML.

SEO & HTML5

SEO & HTML5

Søgemaskineoptimering er vigtig for at fremtidige kunder og brugere kan finde din hjemmeside. Heldigvis gør mono arbejdet for dig. Alle mono sites er kodet i HTML 5, så Google og andre søgemaskiner nemt kan finde din side.

Drag n' drop & WYSIWYG

NEMT AT BRUGE

Med mono's drag n' drop teknologi kan du nemt opbygge og redigere din hjemmeside. Redigeringsprogrammet gør det nemt at designe din hjemmeside, da du med det samme kan se, hvordan det vil se ud efter publicering.

Dit eget domæne

DIT EGET DOMÆNE

At have dit eget domæne er essentielt for SEO og din markedføring. Med et betalende mono-abonnement kan du tilknytte et domæne til din hjemmeside ved at pege eller flytte dit domæne til mono eller køb et helt nyt.

Hosting & backup

HOSTING & BACKUP

Hosting er inkluderet i dit mono-abonnement og du får ubegrænset diskplads og trafik til din side. Vi tager lokal og fjern backup af alle brugeres sites og deres indhold hver dag. Din hjemmeside er derfor sikret!

 

 

Go mobile

TILPASSET ALLE SKÆRME

Med en hjemmeside i responsive design er du sikker på, at du er klar til at møde dine kunder på mobil og tablet. Du kan tilpasse din hjemmeside yderligere med specielle moduler, som er udviklet til at passe perfekt til mobil.