RESPONSIVE WEBSITES

RESPONSIVE HJEMMESIDER

 

Lav din egen hjemmeside i responsive design

Lav din egen hjemmeside i responsive design

Velkommen til det mest brugervenlige hjemmesideværktøj på det danske marked. Med Mono kan du nemt opbygge en professionel firmahjemmeside i responsive design. Kom hurtigt fra start med inspirerende skabeloner, moderne designs og funktionelle hjemmesidemoduler. Og med Mono's responsive designfunktioner er du sikker på, at din virksomheds hjemmeside også fungerer på tablets og smartphones. Og det bedste af det hele? Du behøver ingen kodefærdigheder for at kunne bruge Mono.

PRØV MONO GRATIS I 14 DAGE OG FÅ ET GRATIS DOMÆNE,
HVIS DU OPGRERER INDEN FOR DEN FØRSTE MÅNED

 

FUNKTIONER

Design

Med Mono's designskabeloner har du muligheden for nemt at opbygge din hjemmeside på ingen tid, samtidig med du har fuld kontrol over layoutet. For de mere avancerede brugere er det muligt at tilføje brugerdefineret CSS og HTML.

seo og html5

Søgemaskineoptimering er vigtig for at fremtidige kunder og brugere kan finde din hjemmeside. Heldigvis gør Mono arbejdet for dig. Alle Monosites er kodet i HTML5, så Google og andre søgemaskiner nemt kan finde din hjemmeside.

nemt at bruge

Med Mono's drag n' drop teknologi kan du nemt opbygge og redigere din hjemmeside. Redigeringsprogrammet gør det nemt at designe din hjemmeside, da du med det samme kan se, hvordan det vil se ud efter publicering.

Gratis domæne

At have dit eget domæne er essentielt for SEO og din markedføring. Med et årligt Mono-abonnement kan du få et GRATIS domæne til din hjemmeside. Du kan enten pege eller flytte dit domæne til Mono eller købe et helt nyt.

Hosting & back up

Hosting er inkluderet i dit Mono-abonnement og du får ubegrænset diskplads og trafik til din side. Vi tager lokal og fjern backup af alle brugeres sites og deres indhold hver dag. Din hjemmeside er derfor sikret!

VISUELT VÆRKTØJ

Glemt alt om abstrakte kodelinjer. Mono bruger WYSIWYG (What-You-See-Is-What-You-Get) teknologi og det betyder at værktøjet i sig selv altid viser, hvordan din hjemmeside rent faktisk kommer til at se ud, når du har publiceret dine ændringer.