SEO STARTPAKKE

Har du svært ved at opdatere din hjemmesides SEO? Så lad Mono hjælpe dig! Fortæl os hvilke keywords din hjemmeside skal indeholde, så sørger vores SEO-eksperter for at optimere dine siders avancerede SEO indstillinger (URL, Meta titler, Meta beskrivelser, 301 redirects) samt ALT-tags på billeder og dine vigtigste overskrifter.

SEO-PAKKEN INDEHOLDER
Vores SEO eksperter er godt hjemme i Mono-værktøjet - især når det kommer til at optimere hjemmesider til Google. Derfor stiller vi dem nu til rådighed for din hjemmeside, så du er sikker på at dine vigtigste sider er SEO-optimerede!

  • Meta Titler
  • Meta Beskrivelser
  • Dine Keywords
  • Sideadresser (URI)
  • ALT tags på billeder
  • Sideoverskrifter (H1)

BESTIL EN SEO STARTPAKKE

Før vi kan optimere din hjemmesides SEO, skal vi bruge nogle oplysninger fra dig. Når du har udfyldt denne formular, sender vi dig en faktura, hvor beløbet afhænger af hvor mange sider du vil have optimeret (5 eller 10). Når den er betalt, sender vi et excel ark, som du skal udfylde med de sider du ønsker optimeret, og evt. keywords du ønsker vi bruger (altså de søgeord, dine kunder skal kunne finde dig på igennem Google).

Har du spørgsmål? Så kan du skrive til os på support@mono.net og i emnefeltet skrive "SEO startpakke". Læs betingelserne for dit køb her.

5 sider - 1995kr.
10 sider - 2995kr.
Ja, jeg leverer selv keywords
Nej, Mono's eksperter vælger keywords
Ja
Jeg accepterer betingelserne

SÅDAN GØR DU

1. Vælg dine Keywords

Definér mellem 10-20 keywords, du vil have på din hjemmeside, eller bed Mono's eksperter finde værdifulde keywords for dig, som passer til dit produkt og din branche.

2. Udfyld formularen

Udfyld formularen på denne side for at bestille en SEO Startpakke med enten 5 eller 10 sider til introduktionspris. Vi svarer dig inden for 2 hverdage på mail.

3. betal faktura

Vi sender dig en faktura via din Mono konto. Når den er betalt, sender vi et excel ark, som du skal udfylde og sende retur med dine sider og evt. keywords.

4. Mono arbejder

Herefter går Mono's SEO eksperter igang med at skrive og implementere SEO-teksterne. Vi vender tilbage inden for 5 hverdage på mail, når hjemmesiden er klar!

DETALJER

Hvis du vælger at sende os dine egne keywords, sørger vi for at kvalitetssikre dem. Keywords er de nøgleord eller søgeord, som du ønsker at din hjemmeside skal kunne findes på, når dine kunder søger efter disse ord på Google. Vi sikrer, at dine keywords har værdi i form af søgevolumen (er der nogen som søger efter disse ord?) og værdi i forhold til at markedsføre din forretning. Hvis vi har rettelser til dine keywords, kontakter vi dig inden vi går i gang med implementeringen. Vælger du at lade Mono's eksperter finde dine keywords, tager vi udgangspunkt i dit produkt, din branche og din målgruppe i vores research og valg.

Vi skriver og implementerer herefter dine siders Meta titler og Meta beskrivelser (tekster til Google) på din hjemmeside ud fra de valgte keywords, så teksterne følger Google's regler i forhold til længde og indhold. Vi optimerer dine siders adresser (URI) så de matcher sidernes indhold. Vi indsætter keywords på dine siders billeder (ALT-tags) og optimerer dine siders vigtigste overskrifter til dine keywords (H1). På den måde sikrer vi, at dine vigtigste sider har et stærk SEO-fundament. Skriv til os på support@mono.net, hvis du har spørgsmål.

Hvad er det basale seo?

Med denne SEO startpakke sørger vi for at optimere den basale on-page SEO på dine vigtigste sider. Det betyder, at Mono optimerer de tekster, som vises i bl.a. Googlesøgninger og på sociale medier, når du deler din hjemmeside. Optimeringen gør det også langt nemmere for Google og dine kunder, at forstå hvad din hjemmeside handler om. Derfor øger du chancen for at få en god placering på Google og øge din hjemmesidetrafik. Læs mere om SEO på Mono Bloggen.