Nyhed: Velkommen til Mono Apps

Dato: 13.07.2015

Nyhed: Mono Apps

Savner du nogen gange hjælp til at booste din hjemmeside og få gang i forretningen online? Så er der gode nyheder! I dag lancerer vi nemlig Mono Apps, hvor vi løbende vil præsentere dig for produkter og services, som kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmeside og din forretning. De første 7 apps er klar, og der er mange flere på vej.

Herunder kan du se et udpluk af de nye apps og nederst i indlægget kan du selv få indflydelse på, hvilke Apps vi skal kunne tilbyde fremover.

E-MAIL MARKETING MED MAILCHIMP


Med Mailchimp kan du udsende professionelle nyhedsbreve uden brug af HTML kodning. Det er gratis hvis du har under 2000 modtagere, systemet er brugervenligt, og så er det nemt at integrere med mono.net. Find Mailchimp appen her.

FÅ EKSPERT-HJÆLP TIL HJEMMESIDEN


For mange er det en leg at opbygge en hjemmeside i mono.net. For andre kan det virke som en tidskrævende og uoverskuelig process. Derfor har vi allieret os med en række webdesign eksperter, som har mange års erfaring med at bygge hjemmesider i mono.net. De tilbyder at opbygge hele hjemmesiden for dig til en god pris, så du kun skal opdatere og vedligeholde hjemmesiden efterfølgende. Find appen Mono Eksperter og få et tilbud på at få designet din hjemmeside her.

FOTOPAKKE


Det at have professionelle billeder på din hjemmeside, kan gøre en kæmpe forskel for, om dine hjemmesidebesøgende ønsker at blive kunder hos dig eller ej. Fotografen Martin Thaulow har stor erfaring med både produktbilleder, videoer og reklamer og han vil meget gerne tage nogle fantastiske billeder til din hjemmeside. Du kan kontakte ham via appen "Fotopakke" som du kan finde her.

Tanken bag Mono Apps


Vi bliver ofte spurgt til råds af Mono brugere om, hvilke services og produkter, vi kan anbefale dem at bruge til deres hjemmeside og generelt til deres online markedsføring. For at kunne opbygge en professionel hjemmeside og virksomhed er vi helt med på, at det kan kræve langt mere, end hvad vi kan tilbyde her i Mono. Derfor vil vi meget gerne hjælpe med at udpege de tjenester på nettet, som er brugervenlige, gode til prisen og effektive!

Mono Apps er produkter og services, som ikke er inkluderet i dit hjemmesideabonnement. Nogle af dem er leveret af Mono, og andre er leveret af samarbejdspartnere og forhandlere, hvis arbejde vi kan stå inde for (fx Good people og Mailchimp). Vi anbefaler kun produkter, som vi ved fungerer godt med mono.net, og vi håber at du kan bruge Mono Apps som inspiration og hjælp til at vækste din forretning online.

Da Mono Apps er til for at hjælpe dig, vil vi meget gerne høre hvilke typer af produkter og services, du savner hjælp og gode tilbud til. Det kan du gøre ved at udfylde formularen herunder, og indsende til os. TAK!

Giv dit bud

Vi ønsker at udvidde sortimentet af Mono Apps løbende, så hvis du har en god ide til hvilke produkter og services du mangler og gerne vil have en anbefaling eller tilbud til, så er du velkommen til at indsende dine tanker til os!