Professionel hjemmeside med mono.net

TILBUD I NOVEMBER
HJEMMESIDE  |  DOMÆNE  |  EMAIL

SPAR 25%

PRØV GRATIS HER

SUPER NOVEMBERTILBUD
SPAR 25% I 12 MÅNEDER

 

LAV DIN EGEN HJEMMESIDE

25% RABAT I 12 MÅNEDER     |    GRATIS DOMÆNE & EMAIL

Velkommen til det mest brugervenlige hjemmesideværktøj i Danmark. Opbyg din hjemmeside og publicer den på ingen tid. Du behøver ikke at have nogen kode- eller designfærdigheder, for at kunne lave din egen hjemmeside med Mono's website builder. Brug Google Maps, gallerier, video, moderne designs, dit eget favicon, kontaktmoduler, produktkataloger og hundredevis af andre funktioner på din hjemmeside.

Det er GRATIS og helt uforpligtende at prøve hjemmesideprogrammet. Hvis du opgraderer til et årsabonnement senest 23. november sparer du 25% på den årlige abonnementspris og får et gratis .dk domæne og en gratis e-mail de første 12 måneder!
 

SPAR 25% MED DENNE RABATKODE:
SPAR25NOV

EKSEMPLER PÅ MONO SITES

 

EKSEMPLER PÅ MONO HJEMMESIDER

mono.net hjemmeside eksempel Pernille Bülow
mono.net hjemmeside eksempel J.Tex and the Volunteers
mono.net hjemmeside eksempel milibe copenhagen
mono.net hjemmeside eksempel Ostergaard
mono.net hjemmeside eksempel Ostergaard
mono.net hjemmeside eksempel Bows by Hand
mono.net hjemmeside eksempel Dorthe Jacobsen frisør
mono.net hjemmeside eksempel Good people

Nemt og BRUGERVENLIGT

UNIKKE DESIGNS

Med færdiglavede skabeloner og drag n' drop moduler kan du bygge et website op fra bunden på ingen tid. Kombinér dine moduler på forskellige måder for at opnå unikke resultater. Det er muligt at tilføje brugerdefineret CSS og HTML.

SEO & HTML5

Søgemaskineoptimering gør, at man kan finde din hjemmeside på Google. Alle Mono-hjemmesider er kodet i HTML5, så søgemaskinerne nemt kan finde din side. I Mono kan du selv tilføje SEO-tekster og optimere din side.

DRAG N' DROP

Med drag n' drop teknologi kan du nemt trække moduler ind på din side og placere dem lige hvor du ønsker. Der er over 50 forskellige moduler, fx Google Maps, gallerier, video, webshopmoduler, kontaktformularer mv.

GRATIS DOMÆNE

Du får et GRATIS .dk domæne, hvis du opgraderer til et årsabonnement inden 30 dage. Du kan tilknytte så mange domæner til din hjemmeside du ønsker. Du kan både købe et nyt domæne, pege dit eksisterende domæne til Mono eller flytte det til Mono. E-mail hosting er muligt som tilkøb.

HOSTING & BACKUP

Hosting er inkluderet i Mono, og du får ubegrænset diskplads og trafik til din hjemmeside. Alle Monos sider er hostet på en virtuel server, som sikrer fuld skalérbarhed og den højeste ydeevne. Vi tager lokal og fjern backup af din hjemmeside hver dag. Du er derfor sikret!

MOBILVENLIG

Antallet af mobile søgninger stiger med lynets hast, og din virksomhed skal være klar til denne udvikling. Med Mono er din hjemmeside optimeret i responsive design, hvilket betyder at den er tilpasset alle skærmstørrelser og vises optimalt på fx smartphones og tablets.

START MED 14 DAGES GRATIS PRØVEPERIODE

KAMPAGNE Priser

Kampagnepriserne herunder gælder i 12 måneder, hvis du benytter rabatkoden til et abonnement med årlig betaling. Vores abonnementer inkluderer ubegrænset plads, ubegrænset trafik, adgang til alle funktioner og ubegrænset support på chat, telefon og mail. Alle priser er inkl. moms.
Du kan prøve alle funktioner HELT GRATIS i 14 dage.

KAMPAGNEPRISER

Kampagnepriserne herunder gælder i 12 måneder, hvis du benytter rabatkoden til et abonnement med årlig betaling. Vores abonnementer inkluderer ubegrænset plads, ubegrænset trafik, adgang til alle funktioner og ubegrænset support på chat, telefon og mail. Alle priser er inkl. moms.
Du kan prøve alle funktioner HELT GRATIS i 14 dage.

START MED 14 DAGES UFORPLIGTENDE PRØVEPERIODE

Mono er et nemt, fleksibelt og funktionelt hjemmesidesystem på dansk, hvor alle kan være med til at lave flot designede hjemmesider, som er professionelle og unikke.