Dedikeret kundesupporter søges

mono.net søger en dygtig og dedikeret medarbejder til vores supportteam

mono.net er en del af Mono Solutions ApS - en hastigt voksende softwarevirksomhed med pære danske rødder og store ambitioner. Vi har super travlt, og leder derfor efter en dygtig studentermedhjælper, som kan hjælpe med at servicere vores kunder med exceptionel og effektiv kundeservice i vores danske mono.net team. Vi leder efter en person, som brænder for at give kunden en fantastisk oplevelse og er frisk på at udvikle sig – er det dig?

Vi forventer at du er oprigtigt interesseret i at sætte kundens behov først og altid yde en god service. Vi ser også gerne, at du har teknisk snilde eller blot interesse for at lære og blive klogere på både web, hjemmesideredigering, brugervenlighed og kommunikation.

Stillingen er på 10-15 timer ugentligt (2-3 vagter) og arbejdstiden vil primært være i dagstimerne mellem 9-17. Vi går dog meget op i at være fleksible i forhold til din uddannelse og eksamensperioder, og vi tilrettelægger derfor en arbejdsplan sammen med dig ud fra dit skema på månedsbasis. Du vil med tiden også få mulighed for at arbejde hjemmefra.

Dine ansvarsområder

 • Besvare daglige supporthenvendelser fra vores kunder (primært små og mellemstore virksomheder) på e-mail, chat og sociale medier
 • Håndtere daglig support til vores forhandlere (web bureauer) på mail og telefon
 • Være ekspert i Mono’s hjemmesideværktøj og vores administrationssystemer
 • Fremme salget af hjemmesider, domæner og e-mails
 • Bidrage med input til forbedring og udvikling af vores produkter og services
 • Ad hoc opgaver inden for marketing, kommunikation og salgsrapportering 

Dine Kvalifikationer

Vi søger en person med særdeles gode kommunikative evner, en god teknisk forståelse og en oprigtig interesse for at give en god kundeoplevelse. Vi forventer at du:

 • Har en naturlig interesse i kundeservice og salg
 • Skriver og taler flydende dansk og engelsk
 • Læser en bachelor inden for fx kommunikation, marketing eller IT og har minimum 1,5 år tilbage af studiet
 • Har mulighed for at fordele 10-15 timer på 2-3 arbejdsdage om ugen på vores hovedkontor i København mellem 9-17 på hverdage
 • Du er meget socialt anlagt og kan arbejde sammen med mange forskellige typer af mennesker på tværs af afdelinger
 • Du har en interesse i at hjælpe små virksomheder med at få en professionel hjemmeside som kan hjælpe dem til at styrke deres forretning.
 • Erfaring med kundeservice i IT-branchen er et plus

I Mono er vi 50 ansatte fra 15 forskellige lande fordelt på vores kontorer i Danmark og USA. Hver eneste medarbejder har stor betydning for den daglige drift og det gode arbejdsmiljø. Vi forestiller os derfor, at du er både socialt anlagt, positivt stemt over for udfordringer af alle slags, at du er en holdspiller, og at du har lyst til at indgå i et fantastisk team af dedikerede og skønne mennesker fra hele verden.

Om mono.net

Mono.net er en del af Mono Solutions - et hastigt voksende softwareudviklingsfirma baseret i København som blev kåret som Børsen Gazelle i 2015 og 2016. www.mono.net er en direkte salgskanal for Mono’s prisvindende hjemmesideværktøj, hvor alle og enhver kan lave deres egen professionelle hjemmeside og webshop uden kendskab til kodning eller design. Vi har mere end 50.000 danske brugere, og mere end 100.000 brugere på verdensplan fordelt på over 30 lande. Vores vision er at blive det foretrukne hjemmesideværktøj for små og mellemstore virksomheder, der gerne vil have en professionel tilstedeværelse på nettet.

Sådan søger du stillingen

Send din motiverede ansøgning og vedhæft dit CV samt eksamensresultater til Service Desk Manager Nel Andersen, på hr@monosolutions.com med emnefeltet ”Studentermedhjælper – Mono.net” hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!