Betingelser for SEO startpakken

Det er vigtigt at du læser nedenstående betingelser, inden du bestiller en SEO pakke hos Mono

Når du køber en SEO pakke hos Mono, vil en Mono medarbejder optimerer 5 eller 10 sider på din hjemmeside, alt efter hvilken pakke du køber. Bemærk at siderne skal ligge på den samme hjemmeside (samme domæne).

Introduktionsprisen for 5 sider er 1.995kr. excl. moms og prisen for 10 sider er 2.995kr. excl. moms.

Mono påbegynder først arbejdet når fakturaen er betalt.

Du kan vælge mellem to forskellige tilgange til valg af keywords (nøgleord), som siderne skal optimeres til. Du kan selv levere keywords til Mono, som du ønsker vi skal optimere siderne til i tilmeldingsformularen. Du kan også bede Mono's eksperter om at finde nogle keywords, de anbefaler, du bruger på din hjemmeside ud fra den viden de får om din forretning, dit produkt og din målgruppe. I så fald er det Mono's eksperter der udelukkende træffer en beslutning om, hvilke keywords der vælges.

Herefter bruger vi de valgte keywords til at optimere dine Avancerede SEO indstillinger (Meta titel, Meta beskrivelse, URI, 301 redirects), samt ALT-tags og Hoved-overskrifterne på billederne på de pågældende 5-10 sider, der optimeres efter aftale. Bemærk at vi kun optimerer på dansk og engelsk.

Vi optimerer ikke selve tekstinholdet på dine sider (Mindre overskrifter, indledninger, brødtekster mv.), da vi ikke er eksperter i din forretning og hvordan du ønsker at kommunikere. Derfor skal du selv sørge for at indsætte keywords i dine indledninger og brødtekster på dine sider, for at komplimentere de SEO-forbedringer, vi implementerer. Dette vil absolut styrke din SEO!

Hvis du bruger knapper og links til at linke internt på din hjemmeside, skal du efter SEO implementeringen sikre dig, at de fortsat linker korrekt. Hvis vi ændrer URI'en på en side, som en knap linker til fra en anden side, kan der opstå en fejl. Vi gennemgår kun knapper og links på de 5-10 sider, der optimeres i SEO pakken. Du skal selv sørge for at tjekke knapper og links igennem på andre sider. 

Vi kan ikke garantere, at søgemaskiner som Google bruger den META tekst, vi implementerer. Google vælger selv, om den vil bruge de tekster, der er angivet i Meta felterne, eller andre tekster på siden. God SEO øger dog chancen betydeligt for, at Google vælger de Meta-tekster, man selv indsætter.

Vi kan ikke garantere, at din hjemmeside får en høj placering i søgeresultaterne på Google, efter vi har leveret SEO startpakken. God SEO kan tage tid, og kræver mere end en optimering af de basale søgeord (Fx Opbygning og struktur på hjemmesiden, brugervenlighed, indhold af video og billeder, aktivitet på sociale medier, Værdiskabelse for de besøgende mv.). SEO pakken indeholder de basale elementer der skal til for at komme godt fra start. Læs mere om SEO for begyndere her.

Vi optimerer din hjemmeside inden for 5 arbejdsdage efter du og Mono er blevet enige om hvilke keywords, der skal implementeres på din hjemmeside. Pakken inkluderer at Mono kvalitetssikrer dine valgte keywords, hvis du selv har valgt at levere dem, så eventuel kommunikation imellem parterne her, er ikke en del af de 5 arbejdsdage.

Mono har ret til at publicere din side i den periode, vi arbejder på din SEO.

Du skal selv vedligeholde din SEO efter vi har leveret SEO Startpakken. Servicen som hører under denne SEO pakke er tidsbegrænset til den periode, Mono opdaterer hjemmesidens SEO.

Så snart vi har publiceret alle ændringer, sender vi dig en e-mail og gør dig opmærksom på ændringerne.

Bemærk, at har du en V1 hjemmeside kan vi ikke optimere dine siders URI. Prisen på SEO startpakken er den samme uanset om du har en V1 eller en V3 hjemmeside.

Har du spørgsmål til SEO startpakken? Kontakt Mono support på support@mono.net.

 

Vend tilbage til SEO Appen