Dedikeret kundesupporter søges

mono.net søger en dygtig og dedikeret medarbejder til vores supportteam!

mono.net er en del af Mono Solutions ApS - en hastigt voksende IT-virksomhed med pære danske rødder og store ambitioner. Vi har super travlt, og leder derfor efter en dygtig studentermedhjælper, som kan hjælpe med at servicere vores kunder med exceptionel og effektiv kundeservice i vores danske mono.net team. Vi leder efter en person, som brænder for at give kunden en fantastisk oplevelse og er frisk på at udvikle sig – er det dig?

Vi forventer at du er oprigtigt interesseret i at sætte kundens behov først og altid yde en god service. Vi ser også gerne, at du har teknisk snilde eller blot interesse for at lære og blive klogere på både web, hjemmesideredigering, brugervenlighed og kommunikation. Derudover er det et stort plus, hvis du har en lille sælger i maven, da en del af jobbet består i at motivere vores kunder til at opgradere fra gratis til betalende produkter.

Stillingen er på ca. 10-15 timer ugentligt (1-3 vagter) og arbejdstiden vil primært være i dagstimerne mellem 9-17. Vi går dog meget op i at være fleksible i forhold til din uddannelse og eksamensperioder, og vi tilrettelægger derfor en arbejdsplan sammen med dig ud fra dit skema. Du vil med tiden også få mulighed for at arbejde hjemmefra.

Dine ansvarsområder

 • Besvare daglige supporthenvendelser fra vores kunder på e-mail, chat, telefon og sociale medier
 • Sigte mod at besvare alle spørgsmål ved første henvendelse!
 • Være ekspert i Mono’s hjemmesideværktøj og vores administrationssystem
 • Fremme salget af hjemmesider igennem supporten til ikke-betalende kunder
 • Bidrage med input til forbedring og udvikling af vores produkter
 • Evt. assistere med marketingrelaterede opgaver

Kvalifikationer

Vi søger en person med særdeles gode kommunikative evner, en god teknisk forståelse og en oprigtig interesse for at give en god kundeoplevelse. Vi forventer at du:

 • Har interesse for kundeservice og salg
 • Skriver og taler flydende dansk og engelsk
 • Læser en bachelor eller kandidat inden for fx kommunikation, marketing eller IT og har minimum 2 år tilbage af studiet
 • Har mulighed for at fordele 10-15 timer på 2-3 arbejdsdage om ugen på vores hovedkontor i København mellem 9-17 på hverdage
 • Erfaring med kundeservice i IT-branchen er et plus
 • Erfaringer med ticket-baserede supportsystemer (WHMCS og/eller JIRA) er et plus, men ikke et krav.

I Mono er vi 23 ansatte fordelt på vores kontorer i Danmark og USA – hver eneste medarbejder har stor betydning for den daglige drift og det gode arbejdsmiljø. Vi forestiller os derfor, at du er både social, positivt stemt over for udfordringer, at du er en holdspiller, og at du har lyst til at indgå i et fantastisk ungt team af dedikerede og skønne mennesker.

Om mono.net

Mono.net er en del af Mono Solutions, som er et hastigt voksende softwareudviklingsfirma baseret i København. www.mono.net er en direkte salgskanal fpr Mono’s prisvindende website builder, hvor alle og enhver kan lave deres egen professionelle hjemmeside og webshop uden kendskab til kodning eller design. Vi har mere end 50.000 danske brugere, og mere end 300.000 brugere på verdensplan fordelt på over 30 lande. Vores vision er at blive det foretrukne hjemmesideværktøj for små og mellemstore virksomheder, der gerne vil have en professionel tilstedeværelse på nettet.

Sådan søger du stillingen

Send din motiverede ansøgning og vedhæft dit CV samt eksamensresultater til Line Nymand Hansen på lh@monosolutions.com og senest den 1. marts 2016. Samtaler afholdes løbende og ansættelsen starter hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!